Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.

Cím: 9494 Sopron (Balf), Fürdő sor 12.
Email: kastelyszallo@sopronigyogykozpont.hu
Email: kastelyszallo@sopronkorhaz.hu
Web: Kastélyszálló Balf
Web: szobák - árak
Web: SZOBAÁRAK / ONLINE FOGLALÁS
Tel: (99) 314-266 Fax: (99) 339-800

Egyéb információ:

A balfi Kastélyszálló magas kén-hidrogéntartalmú gyógyforrásait már csaknem kétezer évvel ezelőtt, a római korban, felkereste a mozgásszervi betegségben szenvedő ember egészségének helyreállítására. Az első forrásfoglalás i. sz. 180-as években történt.
Az 1700-as évekből származó épületben antik- és stílbútorokkal berendezett, telefonnal, televízióval, minibárral ellátott szobák, apartmanok, továbbá szalon, étterem állnak a vendégek rendelkezésére.
A gyógyszálló szobáiból csodálatos kilátás nyílik a gyógy park zöld pázsitjára, a pompázó virágágyasokra, az antik szobrokra, a parkot átszelő patakra és az erdővel borított dombok festői tájára. A megnyugtató csenden kívül mindenütt elegancia, finom ízlés uralkodik.
A szálloda vendégei a park másik oldalán lévő szanatórium épületében vehetik igénybe a gyógykezeléseket, a gyógyfürdőt, az uszodát, a wellness részleget és a szaunát. A két épületet egy zárt folyosó is összeköti. A balfi gyógyvíz kiválóan alkalmas mozgásszervi megbetegedések és neurológiai megbetegedések kezelésére. A természetes kén-hidrogénes gyógyvízzel való kezelés medence-, kád- és súlyfürdőben történik, továbbá fizikoterápiás részleg is rendelkezésre áll a beutalóval érkező vendégeink számára.
Wellness részlegünkön pezsgőfürdő, aromafürdő, váltófürdő, jacuzzi, Kneipp taposó és a Kneipp leöntő található. A vendégek pihenésük és gyógykezelésük alatt igénybe vehetik a kastélyszálló fogorvosi szolgáltatásait is. Korszerűen felszerelt rendelő, figyelmes, hozzáértő fogorvos és asszisztencia látja el a betegeket.
Mozgásszervi betegség esetén orvosi beutalóval rendelkező vendégeink társadalombiztosítási kártyájuk terhére vehetik igénybe a szükséges orvosi ellátást és kezeléseket.

Fekvés: Nyugodt

Gyermek kedvezmény: 100 % 4 év alatt

Gyermek kedvezmény: 14 év alatt

Tolókocsival látogatható szobák száma: 4 db

Nyitva tartás szezonban: I.01-XII.31.: 0-24h

Elfogadott hitelkártyák: Mastercard, AMEX, VISA, összes, Eurocard Maestro

Parkoló: van

Távolság vízparttól: 15 km (Fertő-tó)

Szobaszám

Szobatípus

Ár

5

Egyágyas

8500 HUF

17

Kétágyas

19800 HUF

-

Pótágy

7500 HUF

1

Lakosztály

24000 HUFTérkép - Kastélyszálló Balf - 9494 Sopron, Fürdő sor 12.


Map - Kastélyszálló Balf - 9494 Sopron, Fürdő sor 12.


Karte - Kastélyszálló Balf - 9494 Sopron, Fürdő sor 12.2020. május 26. kedd - 12:57:20