Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.

Zalakaros gyógyüdülőváros a Balatontól 35 km-re található. Nemzetközi hírét az 1962-ben feltárt 96 °C-os gyógyvizének köszönheti.

A több mint 2000 méter mélyből feltörő kénes és jódos-brómos víz elsősorban mozgásszervi, nőgyógyászati és idegrendszeri betegségeket gyógyít. Az egész évben üzemelő fürdő szinte évente új attrakciókkal bővül.

A hagyományos gyógymedencék mellett megépült és népszerű a fedett- és szabadtéri élményfürdő, valamint a hullámfürdő és az óriáscsúszda. A fürdőben  gyógycentrum és terápiás részleg üzemel.

Közel a gyógyfürdőhöz számtalan hotel és egyéb szálláshely várja a vendégeket: a sokcsillagos Hotel Karos Spa, a MenDan Magic és Wellness Hotel, a családok pihenését szolgáló Karos Garden Family Resort**** Családi Üdülőfalu vagy éppen a Boni Családi Wellness Hotel Zalakaros & Hotel Villa Natura.

Háromcsillagos szállásokból több is akad a városban: AquaTherm Hotel, Hunguest Hotel Freya, Belenus Thermalhotel, sőt, a Castrum Gyógykempingben vagy a Termál Kempingben is megszállhatunk. A személyesebb, családiassabb vendéglátást kedvelőket apartmanházak, vendégfogadók egész sora várja Zalakaroson. Többek között a Jankó Apartmanház, a Farkas Panzió és Étterem, az Art Hotel, a Honig Haus és a Szent Orbán Panzió is.

A kisváros 2002-ben elnyerte a Virágos Magyarországért-verseny fődíját. Mindez meglátszik a város arculatán. Parkerdő, sétányok, gondozott pázsit és üde virágágyások mindenütt.

Az évi közel egymillió látogató nem okoz zsúfoltságot, a település szerkezete a legnagyobb vendégforgalom mellett is kényelmet, tágasságot sugároz.

A település szinte minden napra kínál programot, amely a város honlapján naprakészen megtalálható. Kiemelkedik ezek közül is a Karosi Nyár programsora, a Karos Kupa Nemzetközi Sakkverseny valamint a Karos Város Napjai. Népszerű a vendégek körében a Bornapok, ahol megkóstolhatják a helyi szőlőfajtából előállított bort, a Tónait.

A város és környezete kiválóan alkalmas az aktív szabadidős tevékenységekhez, így például a kerékpározáshoz, a lovagláshoz, horgászáshoz és vadászathoz.

Az idelátogatók sétálhatnak a város parkjaiban, bejárhatják a Parkerdő útvonalait és hosszabb-rövidebb túralehetőségek közül is választhatnak. Mindezekről bővebb felvilágosítást a zalakarosi Tourinform Iroda ad:
Tel./fax: (93) 340 421, e-mail: zalakaros@tourinform.hu


Zalakarosi képek
Zalakaros térkép nagyítása >>
Ajánlatkérés egyszerre több olyan szálláshelytől Zalakaroson, ahol:
  • Széchenyi Pihenő Kártya: 50db
  • Wellness : 25db
  • Különterem : 3db
  • Családbarát szálláshely : 19db
  • Kutya, macska bevihető : 15db
  • Internetcsatlakozás : 10db
  • Gyógyfürdő a közelben : 38db
  • Szauna : 21db
  • Fedett uszoda : 12db


Zalakaros


Hungary - Zalakaros


Ungarn - Zalakaros



2024. július 19. péntek - 04:40:39