Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.

Úticélok:
BALATON, BUDAPEST, TISZA-TÓ, Balatonfüred, Bükfürdő, Debrecen, Eger, Gyula, Hajdúszoboszló, Hévíz, Hollókő, Keszthely, Miskolctapolca - Lillafüred, Pécs, Szeged, Siófok, Tihany, Visegrád, Zalakaros

Válogasson kedvére a hotelek, panziók, kempingek és kastélyszállók között. Találja meg térképünkön a látnivalókat, múzeumokat, tanösvényeket, nemzeti parkokat. Ismerkedjen a falusi turizmus hangulatának varázsával, derítse fel a hazai borutak lehetséges állomásait, vagy a helyi lovaglási lehetőségeket.

Budapest, 2019. október 26., szombat
Drakula vár - Vajdahunyadvár


Mi kell ahhoz, hogy egy igazán jó estéd legyen? Kell egy vár, a Vajdahunyadvár; egy horrorisztikus élményszínház, egy fáklyás vártörténeti séta és egy kis borzongás!
Klasszikus rémtörténetek hősei kalauzolnak végig a Vajdahunyadvár kevésbé ismert lépcsőin és folyosóin, miközben bűneseteken keresztül vezetnek be a vámpírkultusz néphagyományi és történelmi valójába is.Részletes program itt!


Budapest, 2019. október 26., szombat
Töklámpás fesztivál Budapesten


A résztvevők magukkal hozzák otthon faragott Halloween töklámpáikat Budapestre a Hősök terére és gyönyörködnek a rengeteg ötletes lámpásban! 
21:00 órakor mindenki fogja a lámpáját és csendben-rendben hazamegy.
De ez nem csak egy Töklámpás fesztivál: a szervezők megkérnek minden résztvevőt, hogy hozzon magával 1-3 konzervet vagy bármilyen tartós élelmiszert, amit a Gyermekétkeztetési Alapítvány oszt majd szét.


Tatabánya, 2019. október 29., kedd
Tökfesztivál Tatabányán


Gyere el idén is a Tökfesztiválra! Tök faragáshoz hozz magaddal jó ötletet és egy jó tök faragó eszközt, a tököt mi adjuk! Sok tök jó programmal készülünk még Tatabányán az Árpád téren. Az estét a hagyományos lámpás felvonulással zárjuk. A rendezvény ingyenes!


Békéscsaba, 2019. október 24., csütörtök - október 27., vasárnap
22. Csabai Kolbászfesztivál


A kolbász egyik őshazájában, Békéscsabán négy napon át ünneplik a hagyományos csabait ifjúsági és felnőtt gyúróversennyel, szárazkolbász-versennyel és interaktív disznóvágás-bemutatóval. Részletes program itt!


Tápiószecső, 2019. október 26., szombat
VI. Sütő TÖK-ÖLŐ nap Tápiószecsőn


A Családi Fészek Néprajzi Múzeumban egész nap kézműves foglalkozással, tökös ételek kóstolójával és töklámpás-faragással várják a gyerekeket és a felnőtteket, este pedig közösen vonulnak fel Tápiószecső főutcáján az elkészült töklámpásokkal.
Irány Magyarország!


Welcome to Hungary!


Willkommen in Ungarn!2019. október 15. kedd - 03:11:00