Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.

Úticélok:
BALATON, BUDAPEST, TISZA-TÓ, Balatonfüred, Bükfürdő, Debrecen, Eger, Gyula, Hajdúszoboszló, Hévíz, Hollókő, Keszthely, Miskolctapolca - Lillafüred, Pécs, Szeged, Siófok, Tihany, Visegrád, Zalakaros

Válogasson kedvére a hotelek, panziók, kempingek és kastélyszállók között. Találja meg térképünkön a látnivalókat, múzeumokat, tanösvényeket, nemzeti parkokat. Ismerkedjen a falusi turizmus hangulatának varázsával, derítse fel a hazai borutak lehetséges állomásait, vagy a helyi lovaglási lehetőségeket.

Gödöllő, 2020. november 1., vasárnap - 2020. január 1. péntek
Karácsonyház Gödöllőn


21 éve minden november végén megnyitja kapuit Gödöllőn a Karácsonyház®, ami az utóbbi években egyedi és különleges hangulatú, országos hírű karácsonyi trendbemutatóvá és vásárrá nőtte ki magát.


Budapest, 2020. december 18., péntek - 20201. április 30 . péntek
Középpontban a középkor 5.0


Az év legérdekesebb régészeti leleteit mutatják be a Vármúzeumban, ahol arra a kérdésre is keresik a választ, az egyik kiemelt lelet, egy középkori kútba dobott lócsontváz esetében, hogy vajon hogyan, s miért "gyömöszölhettek" bele a 15-16. században egy ilyen nagy állattetemet egy 180 cm átmérőjű kútba...


Zalaegerszeg, 2020. december 18. péntek - 2021. április 30., péntek
Pásztorélet és fafaragás


A pásztorok általában a falu legszegényebb rétegéhez tartoztak, külső szálláshelyük és felszerelésük a legegyszerűbbekre szorítkozott. Használati tárgyaikat, a ruháik és a főzéshez való edényeik kivételével, többnyire maguk készítették.


Budapest, 2020. december 18., péntek - 2021. április 30., péntek
Kifordítva. Bábtechnikai kulisszatitkok


AMilyen bábtípusok vannak? Mi az a gapit? Láttak már stucnit? Virtuális kiállításunkat a pécsi Kifordítva. Mesés bábtechnikák című időszaki tárlatunk és az Egy bőröndnyi báb. Papírbábszínházi foglalkoztató című kiadványunk alapján állítottuk össze..
Irány Magyarország!


Welcome to Hungary!


Willkommen in Ungarn!2021. január 25. hétfő - 20:44:46