Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.
 Gárdonyban:   Szállás - Látnivaló - Wellness, Spa - Szolgáltatás - Konferencia-helyszín - SZÉP-kártya elfogadóhely

Pisztráng Kemping
090218_apartman.jpg
090218_ak.jpg
090218_apartman1.jpg
090218_jszt.jpg
090218_ap3.jpg

Lehetőségek

Kutya, macska bevihető

Fürdőszobás szoba

Játszótér

Áramforrás

Kerti parti

WIFI

Főzési lehetőség

Ifjúsági szállás

Bungaló

Családbarát szálláshely

Vízisport-lehetőség

Horgászat

Tenisz

Vitorlázás


Összes férőhely: 24 fő
Cím: 2483 Gárdony, Pisztráng u. 21. -  térkép
Email: info@pisztrangkemping.hu
Web: Pisztráng Kemping
Web: NTAK regisztrációs szám KE19008956
Tel: (70) 410-6891


Szobaszám

Szobatípus

Ár

24

Lakókocsihely

5

Bungalow

 

Idegenforgalmi adó: 430 HUF

Egyéb információ:

A megújult Pisztráng Kemping 2016. tavaszától újra várja egykori és leendő vendégeit Gárdonyban közvetlen vízparti környezetben.

Faházaink korszerűsítésben részesültek, melyet csak személyesen lehet igazán megtapasztalni. Töltsön nálunk egy hetet vagy akár csak egy hétvégét és tapasztalja meg a megújult faházaink adta lehetőségeket! Ossza meg ismerőseivel a világhálón, hogy nálunk járt, ettől az évtől FREE WIFI szolgáltatásunkkal ezt is könnyedén megteheti!

Faházaink foglalásakor 2 éjszaka után 15 % kedvezményt biztosítunk!

A kemping a Velencei-tó partján, kellemes vízparti környezetben, Budapesttől 40 km-re, Székesfehérvártól 20 km-re található, kedvező megközelíthetőséggel a 70-es közlekedési út felől vagy az M7-es autópályáról, illetve 5 percre a Gárdonyi vasúti megállótól. A Velencei-tó vízi sportolásra és horgászatra kiválóan alkalmas. A környező velencei hegyvonulat gyalogtúrára, kirándulásra, a tavat körülvevő úthálózat kerékpártúrákra ajánlott.

A kempng rendelkezik hideg-melegvizes külön női és férfi vizes blokkal. Területén kosárlabdázásra, futballozásra és kézilabdázásra alkalmas terület található. A recepción sporteszközök kölcsönzésére is van lehetőség. A beálló sátor és parkolóhelyeken elektromos csatlakozás van. Az étkezés önellátó alapon, főzőkonyhában történik. Mosási lehetőség biztosítva van. Férőhelyek: A kempingben 3 db 4 ágyas faház, és 2 db 6 ágyas faház, valamint 24 sátorhely/lakókocsihely található. Ágyneműt és törölközőt biztosítunk, melyet a szállásdíj tartalmaz a faházak esetében.

A szálláshelyen 5 darab faház áll vendégeink rendelkezésére. A faházakban ingyenes WIFI csatlakozási lehetőséget biztosítunk. A faházakban korszerű fürdőszoba található masszázskabinnal felszerelve. A faházak befogadóképessége 4-4-4, illetve 6-6 fő. A szálláshely bútorozott, hűtőszekrénnyel felszerelt, a szobákban ágy, asztal, szék, falipolc és ruhásszekrény a berendezés tárgy.

A szálláshelyen nagyon kedvező áron biztosítunk kempingezési lehetőséget, illetve lehetőséget biztosítunk lakókocsik/lakóautók egész szezonra történő elhelyezését.

Pisztráng Kemping árak:

szállásdíj:

faház 14.000,-Ft/ 4 fő/ éj minimum 2 éjszakai foglalás esetén,

           16.100,-Ft/ 4 fő/ éj  1 éjszakai foglalás esetén

           24.150,-Ft/ 4 fő/ éj  1 éjszakai foglalás esetén

faház 21.000,-Ft/ 6 fő/ éj minimum 2 éjszakai foglalás esetén,

lakókocsihely 5.030,-Ft/ fő/ éjtől

 

 


 

 

Lehetőségek: Kutya, macska bevihető, Fürdőszobás szoba, Játszótér, Áramforrás, Kerti parti, WIFI, Főzési lehetőség, Ifjúsági szállás, Bungaló, Családbarát szálláshely, Vízisport-lehetőség, Horgászat, Tenisz, VitorlázásPisztráng Kemping - Gárdony (Szállás: Kemping)


Pisztráng Kemping - Hungary - Gárdony (Hotel: Camping)


Pisztráng Kemping - Ungarn - Gárdony (Unterkunft: Camping, Campingplatz)2024. június 19. szerda - 10:33:49