Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.

Úticélok:
BALATON, BUDAPEST, TISZA-TÓ, Balatonfüred, Bükfürdő, Debrecen, Eger, Gyula, Hajdúszoboszló, Hévíz, Hollókő, Keszthely, Miskolctapolca - Lillafüred, Pécs, Szeged, Siófok, Tihany, Visegrád, Zalakaros

Válogasson kedvére a hotelek, panziók, kempingek és kastélyszállók között. Találja meg térképünkön a látnivalókat, múzeumokat, tanösvényeket, nemzeti parkokat. Ismerkedjen a falusi turizmus hangulatának varázsával, derítse fel a hazai borutak lehetséges állomásait, vagy a helyi lovaglási lehetőségeket.

Mád, 2020. január 18., szombat
Vince-napi borünnep Mádon


Mádon a Nőtelen háznál pálinkakóstolóval kezdődik a nap, majd a szőlőben megtörténik a Vincevessző-vágás és a tőkék megáldása. Ezután a résztvevők maximum 25 fős csoportokban indulnak el meglátpogatni a pincéket, változó sorrendben.


Balatonfüred, 2020. január 17., péntek - január 18., szombat
Vince-napi borünnep Balatonfüreden


Színvonalas szakmai előadások, kiváló borok, borvacsorák, remek kóstolók, hangulatos kísérőprogramok 2020-ban is a balatonfüredi Vince napi borünnepen az Anna Grand Hotelben.


Budapest, 2020. január 8., szerda - január 13. hétfő
XIII. Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál


A legjobb, legsikeresebb cirkuszi produkciók a világ minden pontjáról most Budapesten! A szakma legkiválóbb képviselői, cirkuszigazgatók, művészeti vezetők érkeznek a Fővárosi Nagycirkuszba. Az első budapesti cirkuszfesztivált 1996-ban rendezték meg, és hamarosan a cirkuszvilág nagy fesztiváljai közé emelkedett. A januári előadásokra jegyek már kaphatók!


Szentendre, 2019. november 30., szombat - 2020. január 6., hétfő
Advent Szentendrén


Adventi vásár a Dumtsa Jenő utcában, szabad- és beltéri rendezvények, változatos művészeti és kulturális programok és kiállítások várják a látogatókat Szentendrén. A négy adventi vasárnapon a város lakói már hagyományosan gyertyát gyújtanak a Fő téri kereszt körül elhelyezett hatalmas adventi koszorún. A gyertyagyújtásokat műsor és fényfestés kíséri. .
Irány Magyarország!


Welcome to Hungary!


Willkommen in Ungarn!2020. január 18. szombat - 15:57:07