Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.
Csörötneken:   Szállás

"Egy hely, ahol egymásra talált a természet és a kultúra..."

Az Őrség kapujában, a Rába-völgy szívében - szelíd dombokkal, árnyat adó erdőkkel, csörgedező patakokkal ékesített tájon, a kanyargó és vadregényes Rába folyó partján, négy irányból érkező utak találkozásánál, Szentgotthárd szomszédságában található Csörötnek.

Csodálatos adottságokkal megáldott szőlőhegye - "Rába Völgye Gyümölcsút" a helyi szőlőtermesztés és borkészítés színtere, kiváló kirándulóhely.

A Rába folyó csörötneki szakasza az Őrségi Nemzeti Parkhoz tartozik és annak legértékesebb része. Tiszta vizű, érintetlen világa halakban gazdag horgászparadicsom, és vadvízi evezés kedvelt színtere. A folyóparton elhelyezkedő Akácfa kemping lehetőséget biztosít sátras és lakókocsis turisták színvonalas kiszolgálására.

Építészetileg kiemelkedő az 1985-ben modern stílusban épült római katolikus templom, a mellette elhelyezkedő mediterrán vonásokat magán viselő harangtoronnyal és keresztelő kápolnával.

A település ciszter öröksége az 1814-ben épült felújításra váró műemlék malom.

Az itt élők nagy szeretettel és odaadással gondoskodnak falujuk értékeiről, melyeket - vendégszeretetüket bizonyítva - szívesen ajánlanak a községbe érkezők figyelmébe.


Csörötneki képek
Csörötnek térkép nagyítása >>
Ajánlatkérés egyszerre több olyan szálláshelytől Csörötneken, ahol:
  • Mozgáskorlátozottaknak : 1db


Csörötnek


Hungary - Csörötnek


Ungarn - Csörötnek2023. február 1. szerda - 07:52:28