Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.

Úticélok:
BALATON, BUDAPEST, TISZA-TÓ, Balatonfüred, Bükfürdő, Debrecen, Eger, Gyula, Hajdúszoboszló, Hévíz, Hollókő, Keszthely, Miskolctapolca - Lillafüred, Pécs, Szeged, Siófok, Tihany, Visegrád, Zalakaros

Válogasson kedvére a hotelek, panziók, kempingek és kastélyszállók között. Találja meg térképünkön a látnivalókat, múzeumokat, tanösvényeket, nemzeti parkokat. Ismerkedjen a falusi turizmus hangulatának varázsával, derítse fel a hazai borutak lehetséges állomásait, vagy a helyi lovaglási lehetőségeket.

Nagyharsány, 2019. július 30., kedd - augusztus 3., szombat
Ördögkatlan Fesztivál


Élménydobolás, textilfestés, bábmese - nem véletlenül mondják, hogy az Ördögkatlan a furcsák fesztiválja. Szerencsére évről évre egyre több a furcsa ember, aki Nagyharsány környékére érkezik, idén már öt napra, hogy táncoljon, zenéljen, vagy egyszerűen csak együtt legyen..


Eger, 2019. augusztus 9., péntek - augusztus 11., vasárnap
Végvári Vigasságok


A fesztivál során a látogatók átélik a híres 1552-es dicső ostrom pillanatait 200 vitéz magyar és török katona segítségével! Korhű fegyverek bemutatójával, hagyományőrző csapatokkal, családi programokkal, vitézi próbával, huszárvirtussal, felvonulásokkal, kiállításokkal és koncertekkel várják az érdeklődőket az egri várban.


Siklós, 2019. augusztus 8., csütörtök - augusztus 11., vasárnap
Siklósi Várfesztivál


Napközben a hagyományőrzésé lesz a főszerep Siklóson, a várkertben egy középkori faluba csöppennek majd a látogatók, ahol akár be is ülhetnek a törökök közé egy valódi török kávéra, a keresztény lovagok között pedig talán még egy finom hegyleve is hörpinthető lesz. Az esti programok során a Hooligans, Ganxsta Zoli és a Kartel és Balázs Fecó hangaja tölti be a siklósi vár kertjét.


Kapolcs, 2019. július 19., péntek - július 28., vasárnap
Művészetek Völgye Fesztivál


A tíznapos fesztivál közel 1500 különleges programmal vár. Kapolcson, Vigántpetenden és Taliándörögdön könnyűzenei, jazz, világzenei, népzenei és komolyzenei koncertekkel, színházi előadásokkal, irodalmi estekkel, egész nap színes gyermekprogramokkal, zöld és közösségi programokkal, interaktív játékokkal és új udvarokkal készülnek a szervezők, de ami biztosan elmaradhatatlan kelléke a fesztiválnak, az az önfeledt kikapcsolódás és szórakozás.


Székesfehérvár, 2019. július 24., szerda - július 27., szombat
Fezen - Fehérvári Zenei Napok


Brit metál és ausztrál hard rock Székesfehérváron! Július 24-27. között már biztosan a MÁV-pályára látogat a Dream Theater, az Airbourne, az Ignite a Cradle of Filth, az Alestorm, a Life of Agony, a Firewind, a Queensrÿche, az Ossian, a Halott Pénz és Majka is.
Irány Magyarország!


Welcome to Hungary!


Willkommen in Ungarn!2019. július 24. szerda - 02:22:28