Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.

Úticélok:
BALATON, BUDAPEST, TISZA-TÓ, Balatonfüred, Bükfürdő, Debrecen, Eger, Gyula, Hajdúszoboszló, Hévíz, Hollókő, Keszthely, Miskolctapolca - Lillafüred, Pécs, Szeged, Siófok, Tihany, Visegrád, Zalakaros

Válogasson kedvére a hotelek, panziók, kempingek és kastélyszállók között. Találja meg térképünkön a látnivalókat, múzeumokat, tanösvényeket, nemzeti parkokat. Ismerkedjen a falusi turizmus hangulatának varázsával, derítse fel a hazai borutak lehetséges állomásait, vagy a helyi lovaglási lehetőségeket.

Budapest, 2019. május 30., csütörtök - június 1., szombat
Műtárgyak Éjszakája 2019


Festménybecslés, porcelánfestés és -készítés, értékbecslés, a műtárgykereskedelem titkai - június első hétvégéjén fellebben a fátyol a műtárgyak csodálatos világáról és az egyszerű galérialátogatók is valódi szakértőkké válhatnak. Herendi Porcelán Palota, Műcsarnok, Noha alkotóház, perzsaszőnyegeket bemutató Aga's szalon, restaurátorműhely-látogatás a MNG-ben, gyerekfoglalkozások a Deák17-ben és a Vasarely Múzeumban.


Simontornya, 2019. május 18., szombat
IX. Simontornyai Várnap


Egész napos program középkori zenével, középkori konyhával, harci bemutatókkal és kézműves vásárral.A házigazda simontonyai várvédők mellett megérkeznek a siklósi vár harcosai is, tűzzsonglőr, gólyalábas, solymász- és hastáncbemutatóval szórakoztatják a közönséget, és felidézik a régi ostromokat is Simontornyán.


Tahitótfalu, 2019. május 31., péntek - június 2., vasárnap
Eperfesztivál Tahitótfaluban


A helyszínen történő eperlekvár főzés, a helyi cukrászda 1 m2 –es epertortája, az Eperszüreti felvonulás, a híres Tahitótfalui Eperbor csak néhány az idei fesztivál "sztárjai" közül. Mert emellett lesz még epres süti, eperpálinka, eperturmix...és számtalan színpadi program is.


Balatonfenyves, 2019. május 17., péntek - május 19., vasárnap
Bodzanapok Balatonfenyvesen


Végigkóstolhatjuk a helyi vendéglátóegységek bodzából készült italait, ételeit Balatonfenyvesen. Kísérőprogramként bodzavirág-gyűjtő túra tehető a Nagyberekben, valamint interaktív gasztro-show, bodzáról szóló előadás, népművészeti kirakodóvásár, zenei és gyermekműsorok színesítik a rendezvényt.


Tata, 2019. június 1., szombat - június 2., vasárnap
Tatai Patara


Az 1597. május 23-i ostromnak, az először itt használt patarának, vagyis kapupetárdának állítanak emléket a hagyományőrzők Tatán. A török csapatok a keresztény tábort, a keresztények a törökök uralta rondellát támadták meg és keresztény és török naszádok csaptak össze az Öreg-tavon is. A három napon át zajló vitézi próbák mellett török és magyar táncokat felidéző együttesek is érkeznek, régizenés kísérettel.
Irány Magyarország!


Welcome to Hungary!


Willkommen in Ungarn!2019. május 19. vasárnap - 16:44:23