Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.

Úticélok:
BALATON, BUDAPEST, TISZA-TÓ, Balatonfüred, Bükfürdő, Debrecen, Eger, Gyula, Hajdúszoboszló, Hévíz, Hollókő, Keszthely, Miskolctapolca - Lillafüred, Pécs, Szeged, Siófok, Tihany, Visegrád, Zalakaros

Válogasson kedvére a hotelek, panziók, kempingek és kastélyszállók között. Találja meg térképünkön a látnivalókat, múzeumokat, tanösvényeket, nemzeti parkokat. Ismerkedjen a falusi turizmus hangulatának varázsával, derítse fel a hazai borutak lehetséges állomásait, vagy a helyi lovaglási lehetőségeket.

Balatonboglár, 2020, augusztus 19., szerda - augusztus 23., vasárnap
Balatonboglári Szüreti Fesztivál


A 44. Boglári Szüreti Fesztivál stábja bízik abban, hogy a törvényi szabályozások és az egészségügyi helyzet megengedi Magyarország egyik legnagyobb, belépődíj nélküli, szabadtéri rendezvényének a megtartását. Gőzerővel zajlik a szervezés!!!


Hetvehely, 2020. június 29., hétfő - augusztus 29., szombat
Új tanösvény a Nyugat-Mecsekben


2,4 kilométeres ösvény a Hetvehelyről Sás-völgybe vezető útról indul, majd egy erdei tornapálya útvonalán keresztül egészen az Erdő Házáig vezet.


Kiszombor, 2020 július 18., szombat - augusztus 22., szombat
12. Kiszombori Kukorica-útvesztő Fesztivál


Kalandos útvesztővel, szombatonként ad hoc baráti programokkal, szívélyes vendéglátással várunk mindenkit Kiszombor mellett!


Magyarország, 2020. április 1., szerda, december 1., kedd
Virtuális séta a Magyar Földrajzi Múzeumban


A digitális túrán az érdeklődők láthatnak többek között Dél-Amerikából származó zsugorított emberfejet, a Balaton-kutatásnál egykor használt összehajtható, bőrből készült csónakot, és beleolvashatnak az 1945-ben Érdről málenkij robotra elhurcoltak ún. szélleveleibe is.
A virtuális séta során 27 információs pont segíti a tájékozódást.
Irány Magyarország!


Welcome to Hungary!


Willkommen in Ungarn!2020. november 30. hétfő - 09:39:39