Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.

Úticélok:
BALATON, BUDAPEST, TISZA-TÓ, Balatonfüred, Bükfürdő, Debrecen, Eger, Gyula, Hajdúszoboszló, Hévíz, Hollókő, Keszthely, Miskolctapolca - Lillafüred, Pécs, Szeged, Siófok, Tihany, Visegrád, Zalakaros

Válogasson kedvére a hotelek, panziók, kempingek és kastélyszállók között. Találja meg térképünkön a látnivalókat, múzeumokat, tanösvényeket, nemzeti parkokat. Ismerkedjen a falusi turizmus hangulatának varázsával, derítse fel a hazai borutak lehetséges állomásait, vagy a helyi lovaglási lehetőségeket.

Noszvaj, 2024. február 10., szombat
Bálint-nap Noszvajon


Szerelmes Meseút, egynapos esküvő a kastélyban, közös kemencés sütögetés a Gazdaházban és jeggyűrű-kovácsolása - Noszvajon ez a nap a szerelemről szól! A szerelmes totó után "Összemelegedő" a Nomád Hotelben. nyereménysorsolás és mámoros borvacsora is várja a szerelmes érdeklődőket.


Tokaj, 2024. február 10. szombat
V. Tokaji Forralt Boros Disznóságok


Hagyományos disznótoros rendezvényre hívja az érdeklődőket a Tokaj Kincsei Egyesület. A Prés borbár udvarán a látogatók meg is kóstolhatják a disznótoros során készülő ételeket, de a családokra is gondoltak a szervezők a programok összeállítása során. A belépés ingyenes, kóstolni meghatározott árakon lehet.


Kapuvár, 2024. február 9., péntek - február 10. szombat
10. Kapuvári Böllérmáj és Gasztronómiai Fesztivál


Február 9-én és 10-én, rendezik meg ebben az évben a jubileumi, tizedik Kapuvári Böllérmáj és Gasztronómiai Fesztivált. A rendezvényen kiderül, hogyan készül az igazi kapuvári böllérmáj, mi a története és a titka a hagyományos ételnek. A közönség megismerheti a helyi népviseletet, a város kulturális életét is.


Miskolc, 2024. március 8., péntek - március 10., vasárnap
Miskolci Kocsonya Fesztivál


Ugráld végig Miskolc utcáit, ahol a több, mint 30 koncert, gazdag étel- és italkínálat, folyamatos programok, vásári forgatag vár a Villanyrendőrnél, az Erzsébet téren és a Szent István téren!
Irány Magyarország!


Welcome to Hungary!


Willkommen in Ungarn!2024. április 18. csütörtök - 00:54:48