Nyereményjáték Oldalunkon nyereményjáték indult, amelynek keretében minden hónapban kisorsolunk egy 2fő/2éjszakás wellness hétvégét azok között, akik a honlapunkon keresztül foglalják le szállásukat.
Részletek >>>
Ajánlatkérés több szállás- helytől egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.
Nagymágocson:   Látnivaló

Szentes és Orosháza között fekvő nagyközség, amely kastélyáról híres. A települést 3500 ember lakja.
A 18. század elején a birtokos Károlyi-család mintagazdaságot alakított ki a faluban. A korszerű uradalom gazdasági intézője az 1850-es években Petőfi apósa, Szendrey Ignác volt. A gazdasághoz méltó 60 hektáros angolkertben épült fel ebben az időben az impozáns eklektikus Károlyi-kastély barokk díszudvarral Ybl Miklós terve alapján. Fénykorára a díszlépcsőház, a társalgó, az ebédlő, a könyvtár, a boltozatok és a kandallók utalnak.
A kastély dísze az emeleti kápolnává átalakított nagyterem. Megdöbbentő módon 1910-ben ravatalozó-kápolnává építették át.
A parkban szökőkút, tó és gloriett-kilátó is található. A kastélyban szociális otthon működik, de a kastélybelsőt és a parkot is szívesen megmutatják, sőt szállás- és horgászlehetőség is van. A park sarkában neoreneszánsz katolikus templom áll szép üvegablakokkal. A parkkal szemközti háromszintes magtár érdekessége, hogy belseje kizárólag faszerkezetű.

Nagymágocs térkép nagyítása >>


Nagymágocs


Hungary - Nagymágocs


Ungarn - Nagymágocs


Kuponvásárlási szolgáltatásunkkal kapcsolatos gyakori kérdések válaszait (FAQ) itt találja
Korábbi ajánlatkérés | Szállás regisztráció | Program regisztráció | Impresszum
Látogatottsági adataink: Medián WebAudit, Google Trends
A légifotókat a Civertan Stúdió készítette.

© 1989 - 2014 Compalmanach Ltd., Budapest, Hungary

2014. augusztus 20. szerda - 10:46:31