Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.

Hajdúböszörmény a hajdúk fővárosa, a nagy és színes múltú, több mint harmincezer lakosú északkelet-magyarországi város látnivalóival kiváló minőségű gyógyvizével és pazar rendezvényajánlatával vonzza az idelátogatókat.

Túlzás nélkül állítható, hogy a város legértékesebb műemléke, annak sugaras, körgyűrűs településszerkezete.

Materiálisan is megközelíthető első osztályú műemlék a megye legrégibb középülete, a hajdúkerületi székház, amely ma a Hajdúsági Múzeumnak ad otthont.

A település főterén több, a városképet meghatározó épület található. Ilyen a katedrális méretű református templom, a gimnázium, és a századelőn épült városháza. A teret Bocskai István szobra és a Táncoló hajdúk kompozíciója díszíti, melyet szépen gondozott park ölel körbe.

Hajdúböszörmény népi építészetének emlékét a skanzen őrzi.
Hajdúböszörménynek azonban nemcsak a múltja, de a jelene is gazdag. A városban található fürdő és az azt körülölelő 2 hektáros park kiváló kikapcsolódási és pihenési lehetőséget nyújt minden korosztály számára.

A Bocskai gyógyvíz az idősek számára a gondtalan mozgás örömét, a feszített víztükrű sportmedence a fiataloknak az úszás szabad világát, a gyerekmedence a legkisebbeknek az önfeledt játék lehetőségét kínálja.

A fürdő szomszédságában fedett uszoda, gyógyászati központ és termálkemping fogadja a pihenni és gyógyulni vágyókat.

Az év minden szakában várja nagyobb rendezvényén az idelátogatókat, például Országos Latin-amerikai Táncok Ranglista Bajnoksága (február), Nemzetközi Big Band fesztivál (július), Hajdúsági Nemzetközi Művésztelep (július), KOTTA-fesztivál (július), Motoros találkozó (augusztus),  Hajdúhét (augusztus), Traktorhúzó Bajnokság (augusztus).

Pihenjen és gyógyuljon a "hajdúk fővárosában", Hajdúböszörményben!

Szálláshelyek Hajdúböszörményben:


Hajdúböszörményi képek
Ajánlatkérés egyszerre több olyan szálláshelytől Hajdúböszörményben, ahol:
  • Széchenyi Pihenő Kártya: 4db
  • Különterem : 2db
  • Családbarát szálláshely : 3db
  • Internetcsatlakozás : 2db
  • Gyógyfürdő a közelben : 3db
  • Étterem : 2db
  • Tenisz : 2db
  • Lovaglás : 2db
  • Tévé : 3db


Hajdúböszörmény


Hungary - Hajdúböszörmény


Ungarn - Hajdúböszörmény2024. április 23. kedd - 09:12:49