Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.

Az 50 éves Cserkeszőlő a Tisza és Körös folyók közötti "Tiszazug" idegenforgalmi központja. A 44-es főközlekedési út mellett - Budapesttől 120 km-re, Kecskeméttől és Szolnoktól 50 km-re - helyezkedik el.

A környező tiszazugi települések a még érintetlen szépségükkel, Cserkeszőlő a nagy gyógyhatású termálvizével és a modern kialakítású strandfürdőjével vonzó minden korosztály számára.

A 2311 m mélységből feltörő 82 °C-os gyógyvíz az ország egyik legmelegebb termálvize. Sok oldott anyagot tartalmaz, ami évtizedes tapasztalatok alapján kiválóan alkalmas reumatikus, krónikus ízületi bántalmak, baleseti sérülések, nőgyógyászati betegségek kezelésére.

A 36-38 °C-os vizű medencékbe beépített pezsgőfürdő igazi ellazulást kínál a megfáradt idegrendszernek. A gyógymedencék és a kellemes hőfokú úszómedence egész évben üzemelnek csakúgy, mint az új gyógyászati részleg.

Májustól októberig az egyedi kialakítású élménymedence, a hullámfürdő, az úszó és tanmedence és a kisgyermekek részére kialakított medence nyújt kellemes élményt a strandolást kedvelőknek. Igény esetén csoportok részére az éjszakai fürdőzés lehetősége is biztosított.

A gyógyulni és pihenni vágyó vendégek részére szálláslehetőséget többek között a helyi önkormányzat által üzemeltetett, egész évben nyitva tartó Touring Hotel és Thermal Camping kínál, ahol üdülési csekkel is lehet fizetni.

A 2 csillagos Touring Hotelt zárt folyosó köti össze a fürdővel - a szállodaárak a fürdő használatát és a reggelit tartalmazzák. Valamennyi szoba fürdőszobás, televízióval, hűtőszekrénnyel, telefonnal felszerelt. A hotel mozgáskorlátozottak fogadására alkalmas szobákkal is rendelkezik.

A fürdővel közvetlen összeköttetésben levő 3 csillagos kemping a sátorral és lakókocsival érkezőket várja, illetve összkomfortos, teljes felszereltségű faházas elhelyezésre is van lehetőség.

Az árak a fürdőbelépőt tartalmazzák.

A környező településeken lovaglásra, horgászatra, vadászatra, sétahajózásra, kerékpáros turizmusra van lehetőség.


Cserkeszőlői képek
Ajánlatkérés egyszerre több olyan szálláshelytől Cserkeszőlőn, ahol:
  • Széchenyi Pihenő Kártya: 14db
  • Wellness : 2db
  • Különterem : 1db
  • Családbarát szálláshely : 8db
  • Kutya, macska bevihető : 1db
  • Internetcsatlakozás : 2db
  • Gyógyfürdő a közelben : 9db
  • Szauna : 2db
  • Étterem : 6db


Cserkeszőlő


Hungary - Cserkeszőlő


Ungarn - Cserkeszőlő2024. május 31. péntek - 01:24:00