Nyereményjáték Oldalunkon nyereményjáték indult, amelynek keretében minden hónapban kisorsolunk egy 2fő/2éjszakás wellness hétvégét azok között, akik a honlapunkon keresztül foglalják le szállásukat.
Részletek >>>
Ajánlatkérés több szállás- helytől egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.

A több mint 1300 lakosú település Hévíztől alig kettő, Keszthelytől alig öt kilométer távolságra található. Fekvésének köszönhetően idegenforgalma jelentős. 

Alsópáhok római katolikus temploma értékes műemlék, melyet 1770-ben kezdett el építtetni Koller veszprémi püspök, melynek titulusa a "Szent Kereszt felmagasztalása" lett.

A falu a középkorban a zalai vár földje volt. Első írásos említése egy 1259-ben kelt adománylevélben található, "Paah" néven.

A mai templom mellett látható Alsópáhok első és második világháborús áldozatainak emlékműve. Szemben velük a 90-es években készült plébánia és a Kolping Család Egyesület közösségi háza található. A templom mögött a domboldalban épült fel a Kolping Családi Hotel és Képző Központ.

2003 nyarától horgásztó várja a pecázás szerelmeseit a falu határában, a keszthelyi út mellett. A tőzeg kitermelés helyén feltöltött, kb. 4 m mély tiszta vizű tó kulturált kikapcsolódást és jó fogást ígér a látogatóinak. A községben mintegy 4 km hosszúságban húzódnak a szőlők, pincék.

E dombvonulatról csodálatos panoráma nyílik a keszthelyi öbölre és Hévízre. A községnek ez a része egyúttal remek lehetőséget nyújt a túrázásra is.

Családbarát szállodája országos hírű. Magánszálláshely és kemping kínálata igényes. 


Alsópáhoki képek
Alsópáhok térkép nagyítása >>


Alsópáhok


Hungary - Alsópáhok


Ungarn - Alsópáhok


Kuponvásárlási szolgáltatásunkkal kapcsolatos gyakori kérdések válaszait (FAQ) itt találja

2015. március 27. péntek - 00:43:14