Mámoros Majális
Nyereményjáték Oldalunkon nyereményjáték indult, amelynek keretében minden hónapban kisorsolunk egy 2fő/2éjszakás wellness hétvégét azok között, akik a honlapunkon keresztül foglalják le szállásukat.
Részletek >>>
Ajánlatkérés több szállás- helytől egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.
Balaton / Zala megye

Népszerű úticélok még a régióban:
Balatonfüred, Hévíz, Siófok, Veszprém, Zalakaros, Badacsonytomaj, Keszthely, Tihany, Fonyód, Nagyvázsony, Sümeg, Szigliget, Tapolca, Zamárdi, Zánka

Keszthely - (Fenékpuszta)
 Keszthelyen:   Látnivaló

Fekete István emlékszoba és Matula kunyhó a Diás-szigeten
(Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság)

Cím: 8360 Fenékpuszta (Keszthely), Kis-Balaton, Diás-sziget
Email: bfnp@bfnp.kvvm.hu
Email: kisbalaton@citromail.hu
Web: www.bfnpi.hu
Tel: (83) 315-341, (87) 555-291 Fax: (87) 555-261


 

Nyitva tartás szezonban: IV.01.-IX.30.:K:, Cs: 10h

Egyéb információ:

A Kis-Balaton mocsárvilágát regényeiben megörökítő író, Fekete István egykori használati tárgyaiból, írásaiból látható kiállítás. A ház mellett áll a leghíresebb regénye, a Tüskevár alapján felépített "Matula kunyhó", mely a 100-150 évvel ezelőtti halászkunyhók mintájára készült.
Az emlékszoba és a kunyhó a fokozottan védett területen található, emiatt csak vezetővel látogatható kedden és csütörtökön 10 órai indulással a Vönöczki Schenk Jakab kutatóháztól.


Fekete István emlékszoba és Matula kunyhó a Diás-szigeten (Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság) - Keszthely (Látnivaló: Nemzeti park)


Fekete István emlékszoba és Matula kunyhó a Diás-szigeten (Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság) - Hungary - Keszthely (Sight: National Park)


Fekete István emlékszoba és Matula kunyhó a Diás-szigeten (Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság) - Ungarn - Keszthely (Sehenswürdigkeit: Nationalpark)


Kuponvásárlási szolgáltatásunkkal kapcsolatos gyakori kérdések válaszait (FAQ) itt találja

2015. május 4. hétfő - 06:59:00