Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.
 Békésszentandráson:   Szállás - Wellness, Spa - Szolgáltatás - SZÉP-kártya elfogadóhely

Mucha Nyaralók
313888_ligeti.jpg
313888_harcsasi.jpg
313888_kenderfoldi.jpg
313888_dinnyelaposi.jpg
313888_nyaralok_mucha.jpg
Érkezés:
naptar
Tartózkodás:
Felnőttek: Gyerekek:
Gyerekek kora:

év
Elhelyezés: x
Ellátás:
Egyéni kérések, igények, közlemények:
Ajánlatkérés
Foglalás
Név:
Email:
Tel.:

Lehetőségek

Tévé

Kutya, macska bevihető

Fürdőszobás szoba

Kerti parti

Főzési lehetőség

Széchenyi Pihenő Kártya

Apartman

Családbarát szálláshely

Vízisport-lehetőség

Horgászat

Parkoló


Összes férőhely: 26 fő
Cím: 5561 Békésszentandrás, Ligeti üdülősor -  térkép
Email: cativa65@gmail.com
Web: www.muchanyaralok.hu
Tel: (30) 366-9608


Szobaszám

Szobatípus

Ár

4

Apartman

 

Idegenforgalmi adó: 375 HUF

Egyéb információ:

Üdülőinket, nyaralóinkat ajánljuk az elszánt horgászoknak , családoknak, baráti társaságoknak egyaránt!

Dinnyelaposi üdülősor:A felső szinten 3 db egy személyes ágy van és 2 db vastag szivacsbetét. Az alsó szinten egy kihúzható ágy található, ami két személyes. A konyha, edényekkel van felszerelve (kb. 10 főre tányérok, evőeszközök, poharak, kávés csészék, négy személyes kávéfőző, mikrohullámú sütő, lábasok, tepsi, gázsütő, közepes méretű hűtőszekrény. Tévé, műholdas csatornák. A horgász-nyaralóban tisztálkodási lehetőségként zuhanyzó, kézmosó kagyló áll rendelkezésre, normál angol WC az épületen kívül található. A víz fúrt kútból van a rendszerre kapcsolva (fürdésre, főzésre alkalmas) ivásra azonban inkább nem javaslom.


Harcsási üdülősoron:A faházban három szoba van, a felső szinten 2 db két személyes és 1 db egy személyes ágy található és egy vastag szivaccsal pótágyazható. A nappali és a konyha egy légtérben van. A nappaliban 1 db két személyre ágyazható ágy van. A konyha edényekkel van felszerelve, /tányérok, poharak, evőeszközök, kávéfőző kétszemélyes, lábaskészlet stb./ hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, gáztűzhely. A felső szinten van egy WC. Az alsó szinten zuhanytálcás fürdőszoba található és külön helyiséges WC.  Ebbe a nyaralóba háziállattal ( kutya, cica) érkező vendégeket sajnos nem tudunk fogadni!


Ligeti üdülősoron:A horgász-nyaraló két szobás a nagyszobában van 2 db egy személyes ágy, a kicsi szobában 2 db vastag szivacsbetét. Az alsó szinten együtt van a nappali és a konyha. A nappaliban van egy kihúzható ágy, ami két személyes. A konyha fel van szerelve edényekkel kb. 6 főre (tányér, evőeszköz, két személyes kávéfőző, mikrohullámú sütő, tepsi, gáztűzhely, fényes lábos készlet stb.). A fürdőszobában zuhanytálca, tusoló, kézmosó kagyló található. Normál angol WC az épületen kívül található. A tévé UPC csatornákat sugároz. A hűtő középmagas viszonylag nagy fagyasztós. Vezetékes víz van az épületbe bekötve. Ebbe a nyaralóba háziállattal ( kutya, cica )érkező vendégeket sajnos nem tudunk fogadni!


Kenderföldek üdülősoron:A horgászház két szobás, a nagyszobában van 1 db franciaágy. A kisebb szobában kettő darab egy személyes ágy. Az alsó szinten amerikai konyhás nappali van egy kihúzható ággyal, amely két személyes. A konyha fel van szerelve edényekkel kb. 6 főre (tányér, evőeszköz, két személyes kávéfőző, mikrohullámú sütő, tepsi, gáztűzhely, fényes lábos készlet stb.). Az udvarba van kerti grill, kialakított bográcsozási, szalonnasütési lehetőség, az eszközöket Önöknek kell biztosítani hozzá. A fürdőszobában zuhanytálca, tusoló, kézmosó kagyló és WC található. Tévé, műholdas csatornák. A ház vízellátása fúrt kútról működik, főzésre, fürdésre alkalmas, ivásra nem javasolt. A házhoz tartozik egy nagy terasz, hat személyes műanyag kerti bútorral. Horgászati lehetőség a stégről. Egy csónak áll az idelátogatók rendelkezésére. Fürdési, úszási lehetőség van a holtágban, a stég létrával felszerelt a vízbe be, és kijövetelhez.

Lehetőségek: Tévé, Kutya, macska bevihető, Fürdőszobás szoba, Kerti parti, Főzési lehetőség, Széchenyi Pihenő Kártya, Apartman, Családbarát szálláshely, Vízisport-lehetőség, Horgászat, ParkolóMucha Nyaralók - Békésszentandrás (Szállás: Üdülő, üdülőház)


Mucha Nyaralók - Hungary - Békésszentandrás (Hotel: Holiday House)


Mucha Nyaralók - Ungarn - Békésszentandrás (Unterkunft: Ferienwohnung)2020. szeptember 29. kedd - 12:01:32