Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.

Népszerű úticélok még a régióban:
Pécs, Kaposvár, Mohács, Szekszárd, Harkány, Igal, Orfű, Paks, Siklós, Szigetvár, Barcs, Bóly, Bonyhád, Dombóvár, Komló

 Harkányban:   Szállás - Wellness, Spa - Szolgáltatás - Konferencia-helyszín - SZÉP-kártya elfogadóhely

Termál Kemping Apartman, Harkány
070008_thermalkemping.jpg
070008_thermalkemping2.jpg
070008_thermalkemping1.jpg
070008_thermalkemping5.jpg
Érkezés:
naptar
Tartózkodás:
Felnőttek: Gyerekek:
Gyerekek kora:

év
Elhelyezés: x
Ellátás:
Egyéni kérések, igények, közlemények:
Ajánlatkérés
Foglalás
Név:
Email:
Tel.:

Lehetőségek

Tévé

Fürdőszobás szoba

Játszótér

Áramforrás

Kerti parti

Étterem

Apartman

Családbarát szálláshely

Lovaglás

Parkoló


Összes férőhely: 500 fő
Cím: 7815 Harkány, Bajcsy-Zsilinszky u. 6. -  térkép
Email: camping@campingharkany.hu
Web: campingharkany.hu/
Web: SZOBAÁRAK / ONLINE FOGLALÁS
Tel: (72) 580-965 Fax: (72) 580-964


 

Tolókocsival látogatható szobák száma: 2 db

Egyéb információ:

Szállástípusok:

A kemping valójában egy széles kínálatot nyújtó turisztikai komplexum. Az igényes lakókocsis és sátras vendégek magas szintű kiszolgálásán túl gyönyörű apartmanjaink, bungalóink és szállodai szobáink esztétikus és komfortos elhelyezést biztosítanak az ide érkező vendégeknek.

Vendégfogadó: 26 db 3 ágyas, önálló WC-vel és zuhanyzóval felszerelt, egyszerű, de kedves szoba és egy nagy, közös társalgó várja az osztálykirándulásokat, turista csoportokat, népesebb baráti társaságokat!  Nyitva: április 15- október 15.

92 db lakókocsi területet alakítottunk ki a kemping megújítása során. A területek beálló része kaviccsal felszórt, lakórésze pedig füves.  Minden területegység közművesített ( áramcsatlakozás, vízcsatlakozás, szennyvízcsatlakozás), de mindezen kívül rendelkezésre áll egy kémiai WC és egy szennyvízleeresztő is. Nyitva tartás: egész évben, folyamatos.

Panzió: 20 db 4 ágyas szoba, egyszerű berendezéssel, nagy közös társalgóval. Zuhanyzók, WC-k a folyosók végén találhatók. A szobákban hideg-meleg folyóvizes mosdókagyló áll a vendégek rendelkezésére. Nyitva: április 15- október 15-ig.

Kemping :

A 21. század elvárásainak megfelelően alkottuk meg a kemping vadonatúj vizesblokkjait: új, női és férfi zuhanyzókat, illetve toaletteket építettünk, valamint akadálymentes területet a mozgáskorlátozott vendégek és külön WC-blokkot a gyermek részére. Családbarát megoldásaink közé tartozik az is, hogy elkülönített gyermekpelenkázót építettünk. A főzőkonyha, mosogató helyiség biztosításán túl pedig a mosóhelyiséget mosógépekkel és szárítóval is felszereltük.

Az ősfás ligetben természetesen tűzrakó-grillező helyeket is kialakítottunk, hogy vendégeink egy-egy családi, vagy baráti sütögetés alkalmával akár minden nálunk töltött napot „sátoros ünneppé” változtathassanak át…

Étterem: A kempingben saját étterem üzemel, finom házias kínálattal, egy társalgóval kiegészítve, ahol vendégeink régi és új barátaikkal együtt múlathatják az időt.

Négy- és hatfős apartmanok: A többi szálláshelyhez barátságosan közel, de attól mégis intimen elkülönülő parkunkban új, egyemeletes épületeket emeltünk, amelyben 4-6 fős családok, baráti társaságok élvezhetik egy kemping minden szabadságát és egy szálloda minden kényelmét. Akadálymentesített változatban is!  Nyitva tartás: egész évben folyamatos.

Lehetőségek: Tévé, Fürdőszobás szoba, Játszótér, Áramforrás, Kerti parti, Étterem, Apartman, Családbarát szálláshely, Lovaglás, ParkolóTermál Kemping Apartman, Harkány - Harkány (Szállás: Kemping)


Termál Kemping Apartman, Harkány - Hungary - Harkány (Hotel: Camping)


Termál Kemping Apartman, Harkány - Ungarn - Harkány (Unterkunft: Camping, Campingplatz)2021. október 28. csütörtök - 04:01:12