Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.
 Izsákon:   Szállás - Látnivaló - SZÉP-kártya elfogadóhely

Izsáki Horgász- és Pihenőpark
314778_vendeghazak.jpg
314778_horgasztanya.jpg
314778_medence.jpg
314778_halaszcsarda.jpg
314778_kemping.jpg

Lehetőségek

Tévé

Fürdőszobás szoba

Étterem

Főzési lehetőség

Széchenyi Pihenő Kártya

Bungaló

Családbarát szálláshely

Horgászat

Gyerekmedence

Parkoló


Összes férőhely: 40 fő
Cím: 6070 Izsák, -  térkép
Web: Vendégházak-Horgásztó
Tel: (30) 249-6924


 

Egyéb információ:

A legnagyobb tó partjához közel, gyönyörű erdős környezetben található 9 db összkomfortos vendégház, valamint 3 db fából készült "Nyári Lak", amelyeknek a befogadóképessége házanként 2 és 4 fő között mozog (a 9 db vendégházból 7 db 4 személyes és 2 db 2 személyes, a 3 db nyári lakból 2 db 2 személyes és 1 db 4 személyes). A 4 fős vendégházak (kivétel a nyári lak!) igény szerint pótágyazhatóak. Minden vendégházhoz külön parkoló tartozik, ahol 3 db személyautó is elfér.

Kemping

A sátorozni vágyóknak hatalmas területen van lehetőségük kempingezni az erre külön kialakított területen. A kemping szociális blokkal van ellátva (WC-k, tusolók, mosakodók), amelynek megosztott női és férfi oldala van. Az épület végében konyha és hozzá tartozó mosogató helyiség is található.

A lakókocsikat/lakóautókat külön parcellázott, parkosított terület fogadja.

Sátorozás, lakókocsik - lakóautók részére egyedi méretben kialakított parcellák, villanyvételi lehetőség, szociális blokk (1 db konyha 2db négyégős gázfőzőlappal és mosogatóval, mosókonyha, vízvételi hely, külön női és férfi WC-k – mosakodó helyek - tusolóhelyek

A fogadóépülettől nem messze, a horgásztavak gyűrűjéből kiemelkedő dombon található a kis kilátó, a napozóterasz, egy 6 x 10 méteres ellenáramoltatós úszómedence, valamint egy 4 méter átmérőjű kör alakú gyermekmedence, ezzel biztosítva a család legkisebb tagjainak önfeledt kikapcsolódását is.

A park területén melegkonyhás csárda is működik, az „Izsáki Halászcsárda”. A szállóvendégek részére biztosítja a mindig finom reggelit, továbbá 2013-tól egész héten finom készételeket kínál az odalátogatóknak. Az étterem zárt/fedett térben 54 fő befogadására képes klimatizált helyiség, amelyből szép kilátás nyílik a horgásztavakra, valamint a gyermekjátszótérre egyaránt, ezáltal sűrűn kihasználják különböző rendezvények lebonyolítására is. Kapható még természetesen jégkrém, üdítők, sörök, rövid italok édességek is.

 

 

Lehetőségek: Tévé, Fürdőszobás szoba, Étterem, Főzési lehetőség, Széchenyi Pihenő Kártya, Bungaló, Családbarát szálláshely, Horgászat, Gyerekmedence, ParkolóIzsáki Horgász- és Pihenőpark - Izsák (Szállás: Bungaló, bungalótelep)


Izsáki Horgász- és Pihenőpark - Hungary - Izsák (Hotel: Bungalow)


Izsáki Horgász- és Pihenőpark - Ungarn - Izsák (Unterkunft: Bungalow)2022. augusztus 17. szerda - 19:23:21