Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.
 Bugacon:   Szállás - Látnivaló - Wellness, Spa - Szolgáltatás - Konferencia-helyszín - SZÉP-kártya elfogadóhely

Bucka Szálló
170249_buckaszallo.jpg
170249_buckaszallo_szoba.jpg
170249_buckaszallo_szoba1.jpg

Lehetőségek

Tévé

Fürdőszobás szoba

Pihenőpark

WIFI

Gyógyfürdő a közelben

Reggeli

Széchenyi Pihenő Kártya

Apartman

Családbarát szálláshely

Puszta program

Vadászat

Őrzött parkoló


Összes férőhely: 41 fő
Cím: 6114 Bugac, Felsőmonostor 545. -  térkép
Web: Bucka Szálló
Tel: (20) 970-4383, (76) 575-520 Fax: (76) 372-603


Szobaszám

Szobatípus

Ár

2

Egyágyas

13

Kétágyas

13

Pótágy

 

Nyitva tartás szezonban: I.01.-XII.31.

Egyéb információ:

A védett terület közvetlen közelében, jó minőségű, a nemzetközi elvárásoknak is megfelelő szálláslehetőséget kínál a Bucka Szálló. Az ápolt, nyugodt környezetben, egy kis erdő szélén álló, 15 szobás szálloda nagyobb csoportok fogadására is alkalmas.
Két egyágyas, és tizenhárom kétágyas, pótágyazható, fürdőszobás, telefonos szobája összesen 39 fő kényelmes pihenését biztosítja, amely bővíthető az erdészethez tartozó, a szálló közelében található vadászházzal. Kellemes kikapcsolódási helyszín lehet a negyven főt befogadó, fedett kerthelyiség is. A Bucka Szálló étkezési lehetőséget is biztosít, a bugaci konyha házias ízeit kínálva.

Az aktív pihenés kedvelőit a szálló gondosan ápolt parkjában salakos teniszpálya, a közelben pedig koronglövészeti lehetőség várja, emellett a vendégek szép kirándulásokat tehetnek a környékbeli erdőkben, valamint felkereshetik a pusztai állattartás emlékeit őrző Pásztormúzeumot, megismerkedhetnek az ősi magyar állatfajtákkal (szürke marha, racka juh, mangalica, baromfifélék), és részt vehetnek a látványos pusztaprogramokon.
A vadászatot kedvelők a Bugac környéki erdőkben hódolhatnak szenvedélyüknek, ahol jelentős őz- és kiváló trófeaminőségű dámállomány él. A szálló szomszédságában található az Alföldfásítási Múzeum, az Oktatási Kabinet és a Bugaci Vadászház is.

 

 

 

Lehetőségek: Tévé, Fürdőszobás szoba, Pihenőpark, WIFI, Gyógyfürdő a közelben, Reggeli, Széchenyi Pihenő Kártya, Apartman, Családbarát szálláshely, Puszta program, Vadászat, Őrzött parkolóBucka Szálló - Bugac (Szállás: Hotel)


Bucka Szálló - Hungary - Bugac (Hotel: Hotel)


Bucka Szálló - Ungarn - Bugac (Unterkunft: Hotel)2021. október 28. csütörtök - 19:04:34