Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.

Népszerű úticélok még a régióban:
Pécs, Kaposvár, Mohács, Szekszárd, Harkány, Igal, Orfű, Paks, Siklós, Szigetvár, Barcs, Bóly, Bonyhád, Dombóvár, Komló

 Polányban:   Szállás - SZÉP-kártya elfogadóhely

Babérliget Kúria
314741_szoba.jpg
314741_konyha.jpg
314741_szoba1.jpg
314741_tarsalgo.jpg
314741_udvar.jpg
Érkezés:
naptar
Tartózkodás:
Felnőttek: Gyerekek:
Gyerekek kora:

év
Elhelyezés: x
Ellátás:
Egyéni kérések, igények, közlemények:
Ajánlatkérés
Foglalás
Név:
Email:
Tel.:

Lehetőségek

Fürdőszobás szoba

Szauna

Wellness

Borturizmus

Széchenyi Pihenő Kártya

Családbarát szálláshely

Konferenciatechnika


Összes férőhely: 21 fő
Cím: 7458 Polány, Kossuth Lajos u. 1. -  térkép
Email: foglalas@baberliget.com
Web: www.baberliget.com
Tel: (20) 401-3730


 

Egyéb információ:

A Babérliget Vendégház Somogy megyében található, 25 percnyi autózásra Balatonlellétõl és ugyancsak 25 percre Kaposvártól, a történelmi megyeközponttól.

A levendulabokrokkal, gyümölcsfákkal és szõlõvel körbevett provanszi stílusú 900 nm-es vendégház a somogyi dombok között fekszik, mely eredetileg a Békeffy nemesi család 1800-as évek második felében épített kúriája volt. Az épületbõl a kertbe egy gyönyörû gesztenyefasor vezet, mely árnyas allét képez a ház és a belsõ kert között, ahol tipikus mediterrán növények, fûszernövények és virágok között sétálhatunk.

Ennek a XiX. századi nemesi kúriának átgondolt és ízléses átalakításával egy látványos, kényelmes és barátságos 10 szobás luxusvilla jött létre. A ház berendezése és stílusa a gasztronómiát és designt egyaránt kedvelõ tulajdonosokat dicséri, mely gondosan összeválogatott helyi és külföldi antik tárgyakból és bútorokból áll, s amelyet ügyesen vegyítettek modern design elemekkel, így pl. az egész házban kortárs magyar festõk alkotásait láthatjuk. A rendezvényteremnek és a különálló rendezvényháznak köszönhetõen a Kúria kiválóan alkalmas nagyobb létszámú esküvõk és céges rendezvények számára egyaránt.

A Tóház, mely egy kisméretű, de annál romantikusabb faház a faluban lévő horgásztó partján, remek búvóhely szerelmespárok részére, vagy tökéletes megoldás a vendégház kiegészétésére, amelytől mindössze 15 perces sétával elérhető. A tó kiválóan alkalmas horgászásra is, amely egy plusz indok, amiért érdemes ezt a szálláshelyet választani.

Lehetőségek: Fürdőszobás szoba, Szauna, Wellness, Borturizmus, Széchenyi Pihenő Kártya, Családbarát szálláshely, KonferenciatechnikaBabérliget Kúria - Polány (Szállás: Panzió)


Babérliget Kúria - Hungary - Polány (Hotel: Pension)


Babérliget Kúria - Ungarn - Polány (Unterkunft: Pension)2020. július 4. szombat - 04:50:09