Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.
Újszilváson:   Szolgáltatás

Újszilvás Magyarország közepén, a Duna-Tisza közi síkságon, Pest megye déli részén található. Az erdőkkel körülvett község, Cegléd és Abony város felől egyaránt könnyen megközelíthető.

A település a történelem viharában sokszor elpusztult, végleges újjátelepítése a 18. században kezdődött. Ekkor kezdték meg a jobbágy és zsellércsaládok szervezett betelepítését és a közigazgatás megszervezését. A 19. század második felében, a jobbágyfelszabadítást követően kialakultak az uradalmi központok. A háborúk után önálló községként kezdett működni. A millenium évében ünnepelte megalakulásának 50. évfordulóját. Nevét az akkoriban igen bőségesen termő szilvafákról kapta.

Újszilvás rendkívüli gazdagságú természeti értékei, érintetlen természetének látványa, lakóinak vendégszeretete nyugalomra, kikapcsolódásra hívja minden kedves idelátogató vendégét. Motoros találkozója, évről évre egyre több hazai és külföldi motorost és érdeklődőt vonz.
Állandó programjai - a Pünkösd vasárnapi Gyermeknap és az augusztusi Falunap - igyekeznek jó hangulatot teremteni, minden korosztály kedvében járni. A rendezvények sok fellépővel, látványos műsorokkal nyújtanak kellemes időtöltést.


Újszilvási képek
Újszilvás térkép nagyítása >>


Újszilvás


Hungary - Újszilvás


Ungarn - Újszilvás2021. október 25. hétfő - 19:07:04