Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.

Szikszó Borsod-Abaúj-Zemplén megye kisvárosa. A Hernád völgyének déli kapujában, két természeti kistáj határvonalán fekszik.

A Szikszóra látogatóknak érdemes megtekinteni a református templomot, mely 40 m hosszú, gótikus eredetű, a 14-15. sz.-ban épült és az 1888-ban épült, Angster-orgonája és kitűnő akusztikája révén színvonalas hangversenyeket rendeznek itt. A református és a katolikus templomot mintegy összekötve, épült meg 2006-ban Szikszó főtere, mely elsősorban tavasszal és nyáron a szikszóiak kedvelt pihenőhelye.

Szikszón 41 °C-os termálvíz található, melyre épült 2001-ben a modern uszoda, mely nagyon látogatott nem csak a szikszóiak körében. Az uszoda melletti sportcsarnok sportolási lehetőséget biztosít nem csak a szikszói fiataloknak, hanem az idősebb korosztálynak is.

A Magyarhegyi Borok Háza a Szikszón újjáéledő borászatnak biztosít szakmai központot. A kétszintes épület helyiségei alkalmasak kisebb-nagyobb rendezvények, bortúrák megtartására.
Szikszón a Garbóczi Panzió 17 fő részére biztosít szállást. Mindezek mellett számos vendéglátóegység áll az idelátogatók rendelkezésére.
További információkért látogasson el Szikszó város honlapjára: www. szikszo.hu

Szikszó Város Polgármesteri Hivatala
Szikszó térkép nagyítása >>


Szikszó


Hungary - Szikszó


Ungarn - Szikszó2020. május 29. péntek - 18:50:20