Mámoros Majális
Nyereményjáték Oldalunkon nyereményjáték indult, amelynek keretében minden hónapban kisorsolunk egy 2fő/2éjszakás wellness hétvégét azok között, akik a honlapunkon keresztül foglalják le szállásukat.
Részletek >>>
Ajánlatkérés több szállás- helytől egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.

Nyitva tartás szezonban: H: 09-13h

Cím: 1081 BUDAPEST (VIII. kerület), II. János Pál pápa tér 20.
Email: kommunikacio@fogaz.hu
Web: www.fogaz.hu
T/F: (1) 482-1759

Egyéb információ:

A Gázipari Múzeum állandó kiállítása a fővárosi gázgyártás és gázszolgáltatás fejlődéstörténetét mutatja be sok fényképpel, dokumentációval, írásos és tárgyi emlékkel.
A szakgyűjtemény 1996-ban kapott múzeumi rangot, azóta "a fővárosi gázszolgáltatás története" címmel a jubileumi évnek megfelelően kibővített kiállítást tekinthetnek meg a látogatók. Témái: gázvilágítás elterjedése a kontinensen; gázvilágítás magyarországi megjelenése; Budapest gázellátása; gázgyárak építése; gázszolgáltatás fejlődése; reklám és propaganda tevékenység az 1930-as évektől; a II. világháború pusztításai, újjáépítés; a gázelosztás és gázszolgáltatás fejlesztésének kiemelkedő állomásai; műszaki fejlesztés; privatizáció; gázüzemű készülékek.

A Múzeum nyitva áll minden érdeklődő csoport, magánszemély és iskolai osztály előtt. Előzetes időpontegyeztetést kérünk a 06-1/482-1759-es telefonszámon, vagy a  kommunikacio@fogaz.hu e-mail címen.Térkép - Gázmúzeum - 1081 BUDAPEST, II. János Pál pápa tér 20.


Map - Gázmúzeum - 1081 BUDAPEST, II. János Pál pápa tér 20.


Karte - Gázmúzeum - 1081 BUDAPEST, II. János Pál pápa tér 20.


Kuponvásárlási szolgáltatásunkkal kapcsolatos gyakori kérdések válaszait (FAQ) itt találja

2015. április 18. szombat - 13:34:59