Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.

Cím: 8624 Balatonszárszó, Csárda u. 18.
Email: info@hotelketkorona.hu
Web: www.hotelketkorona.hu
Web: SZOBAÁRAK / ONLINE FOGLALÁS
Tel: (84) 363-115 Fax: (84) 362-823

Egyéb információ:

A Két Korona**** Konferencia és Wellness Hotel Balatonszárszón, a Balaton déli partján, az egyik legkedveltebb üdülőövezetben helyezkedik el. Szállodánk Budapestről az M7-es autópályán egy óra alatt megközelíthető.
Családias szállodánk új szárnyát 2008. október közepén nyitottuk meg, melyben kialakításra került a „Nyugalom Szigete” elnevezésű wellness központunk, továbbá újabb Superior Kétágyas szobák és Superior Lakosztályok. Ennek köszönhetően szállodánk már 55 szobával várja kedves Vendégeit. A konferenciára érkezők pedig az új szárny 240 négyzetméteres konferenciatermében élvezhetik az előadásokat.
Akár üzleti útját akár pihenését tölti Nálunk, szállodánk nyugalmat árasztó atmoszféráját mindenképp értékelni fogja! Remek étteremmel és számtalan szolgáltatással állunk rendelkezésékre, hogy még kellemesebbé varázsoljuk a Nálunk eltöltött időt. Szállodánk jól képzett szakemberei és családias hangulata garantálja Önnek és kedves Családjának a felejthetetlen élményeket!
Töltődjön fel a „Nyugalom Szigetén” és belső harmóniával telve várja az újabb kihívásokat!
Szeretettel várjuk Önt és kedves Családját az év minden napján!

ÁRAINK

Facebook

Fekvés: Nyugodt

Nyitva tartás szezonban: I.01-XII.31.Térkép - Két Korona**** Konferencia és Wellness Hotel - 8624 Balatonszárszó, Csárda u. 18.


Map - Két Korona**** Konferencia és Wellness Hotel - 8624 Balatonszárszó, Csárda u. 18.


Karte - Két Korona**** Konferencia és Wellness Hotel - 8624 Balatonszárszó, Csárda u. 18.2024. április 15. hétfő - 18:09:53