Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.

Cím: 8175 Balatonfűzfő, Vitorlaház u. 1-3.
Email: nemeth.eniko@bsfuzfo.hu
Web: Apartmanok
Tel: (88) 451-894

Egyéb információ:

A Klubház épületében három légkondicionált apartman áll a kikötő vendégeinek rendelkezésére.  Mindhárom szoba kivétele esetén egy  földszinti nappali is rendelkezésre  áll további két ággyal személyenként belépő vásárlása ellenében.

A harmincas években eredetileg hajótárolási célból épült, faszerkezetű épület ma már 8 elkülönített helységben 44 fekvőhelyet biztosít. Versenyek alkalmával a versenyzőknek, illetve vitorlás- és szörftáborok idején a táborozóknak nyújt egy kicsit romantikus, hangulatos alvási lehetőséget.

Aki nem lebegve a vízen szeretne aludni és van lakókocsija, annak az erdős, árnyas részen biztosítunk lakókocsi parkolási lehetőséget. Lakókocsival nehéz vitorlázni, de egy jó vitorlázás után mégis néha jobb a szárazföldön aludni. (Korlátozott számban sátorhelyek is rendelkezésre állnak)

A több, mint 12 hektáros balatoni vízparti ingatlan lehetővé teszi, hogy kedves vendégeink felejthetetlen élményként örökítsék meg esküvőjüket, születésnapjukat, vagy akár árubemutatót, fesztivált rendezzenek e páratlan adottságú kikötő klubban. Fáklyás vacsora a Balaton partján, tűzijátékkal egybekötött születésnap, romantikus hintóval fűszerezett esküvő, álmaid netovábbja.Térkép - Laguna Yacht Club - 8175 Balatonfűzfő, Vitorlaház u. 1-3.


Map - Laguna Yacht Club - 8175 Balatonfűzfő, Vitorlaház u. 1-3.


Karte - Laguna Yacht Club - 8175 Balatonfűzfő, Vitorlaház u. 1-3.2023. február 8. szerda - 02:30:35