Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.

Cím: 3235 Mátraszentimre (Mátraszentlászló), Julianus barát u. 12.
Email: info@ketkerekvendeghaz.hu
Web: www.ketkerekvendeghaz.hu
Web: SZOBAÁRAK / ONLINE FOGLALÁS
Tel: (20) 589-9277

Egyéb információ:

Kerékpáros-, család- és gyerekbarát szálláshelyünk egész évben várja az aktív kikapcsolódást kedvelőket. Biciklibérlési lehetőség, mozgáskorlátozottak számára is megközelíthető, számtalan bababarát szolgáltatás.

Vendégházunkban összesen 6, igényesen kialakított, kényelmes, világos, franciaerkélyes, saját zuhanyzóval, WC-vel rendelkező két-, három- és négyágyas szoba található. Összesen 16 férőhely áll vendégeink rendelkezésére.

A földszinten 3 szoba és egy jól felszerelt konyha (hűtőszekrény, sütő, főzőlap, mosogatógép, elektromos kávéfőző, vízforraló, pirítósütő, mikró) található. Ezen szobák közül kettő esetében a szobából, egynél a folyosóról nyílik a fürdőszoba, WC. A szoba lakói részére igény szerint fürdőköpenyt biztosítunk.
A tetőtérben szintén 3 szoba van, melyhez használhatják az itt található teakonyhát (főzőlap, mikró, hűtő, pirító- és szendvicssütő), nappalit. Ezen szobák közül a kétágyashoz tartozik szobából nyíló fürdő, a négy- és háromágyas esetében a folyosón át kell lépni.

A Kétkerék Vendégház szobái egyenként bérelhetőek, azonban Vendégeink igényei és kívánságai szerint van lehetőség a ház szintenként és egyben történő bérlésére is, mellyel kapcsolatban szívesen állunk rendelkezésére fenti elérhetőségeinken.

Megkérjük Vendégeinket, hogy a tisztaság fenntartása érdekében a vendégházban váltócipőt használjanak.Térkép - Kétkerék vendégház - 3235 Mátraszentimre, Julianus barát u. 12.


Map - Kétkerék vendégház - 3235 Mátraszentimre, Julianus barát u. 12.


Karte - Kétkerék vendégház - 3235 Mátraszentimre, Julianus barát u. 12.2022. május 29. vasárnap - 05:20:57