Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.

Cím: 7555 Csokonyavisonta, Fürdőtelep
Email: info@csokonyavisontafurdo.hu
Web: Gyógyvíz
Web: Kezelések
Web: www.csokonyavisontafurdo.hu
T/F: (82) 475-024

Egyéb információ:

A különleges csokonyavisontai gyógyvíz egyszerre mutat hasonlóságot több alföldi és dunántúli neves gyógyfürdő ásványi anyag összetételével. Hőmérséklete és az ásványvíztartalma miatt a gyógyvíz ezen a helyen különösen a mozgásszervi krónikus betegségek (mozgásszervi bántalmak, elfajulásos gerincbántalmak, kopásos ízületi és gerincbetegségek ) kezelésére, a traumatológiai vagy ortopédiai betegségek kezelésére és a műtéteket követő rehabilitációra, de kedvező hatású keringési (érszűkület-ben szenvedők), nőgyógyászati ( idült nőgyógyászati gyulladások ) és gyulladásos betegségekben, valamint ivókúraként is. Ásványi anyagai különösen alkalmassá teszik a fentiek mellett gyomor-, bél-, epepanaszok, szájbetegségek és bizonyos bőrbetegségek (pl. ekcéma, psoriasis, azaz pikkelysömör) kezelésére is. Potenciát fokozó hatásáról is ismételten beszámoltak. De nemcsak a testet, a lelket is gyógyítja: megszünteti a fáradékonyságot, a dekoncentráltságot.

A 2-2 fedett, ill. nyitott gyógyvizes medencék 35-37 celsius fokos gyógyvízzel üzemelnek.

Csokonyavisontára érkező vendégeinket több szállás lehetőséggel várjuk 13 fő részére 4 szobában.  A szobákban hűtő, színes televízió és saját fürdőszoba segíti a kikapcsolódni vágyókat. Parkolási lehetőség a zárt belső udvaron.

A fürdő területén található Termál Camping közvetlen átjárást biztosít a fürdőre. Az új, korszerű vizesblokkban WC-k, hideg-, melegvizes zuhanyzók, mosdók találhatók. A vendégek kényelmét jól felszerelt konyha biztosítja.

Fekvés: Nyugodt, Árnyas, Napos, Füves, Betonozott

Gyermek kedvezmény: 50 % 14 év alatt

Csoportos kedvezmény: 10 % 20 fő felett

Nyitva tartás szezonban: I.01-XII.31.

Parkoló: van

Szobaszám

Szobatípus

Ár

-

Sátorhely

400 HUF

100

Lakókocsihely

850 HUF

4

Bungalow

2500 HUFTérkép - Termálfürdő és Kemping Csokonyavisonta - 7555 Csokonyavisonta, Fürdőtelep


Map - Termálfürdő és Kemping Csokonyavisonta - 7555 Csokonyavisonta, Fürdőtelep


Karte - Termálfürdő és Kemping Csokonyavisonta - 7555 Csokonyavisonta, Fürdőtelep2021. March 5. Friday - 19:47:16