Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.

Cím: 1039 BUDAPEST (III. kerület), Piroska u. 3-5.
Email: reservation@holidaybeach.hu
Email: frontdesk@holidaybeach.hu
Web: holidaybeach.hu
Web: NTAK regisztrációs szám:SZ19000445
Web: SZOBAÁRAK / ONLINE FOGLALÁS
Tel: (1) 240-1261, (1) 436-7160 Fax: (1) 436-7161

Egyéb információ:

Budapest egyetlen hajóformájú szállodája

63 igényesen berendezett szobával, 5 apartmannal és zárt, őrzött parkolóval szolgálja vendégeink kényelmét.

Minden helyiség légkondicionált, allergiamentes, dohányzó vendégeink számára kijelölt dohányzó szobák , valamint mozgáskorlátozott szobák is rendelkezésre állnak.

A több mint egyhektáros parkban fűtött élményfürdő, sport- és gyermekmedencék, fürdőház napozóterasszal és pool-bárral, szaunák, teniszpályák kaptak helyet.

Fitnesz- és tornatermeinkben egyéni igények szerint szakemberek állítják össze az Ön edzésprogramját, beauty-farmunkon pedig vezető nemzetközi szépségápolási termékekkel dolgozó fodrászaink, kozmetikusaink és masszőreink hozzák Önt legjobb formájába.

A Holiday Beach Budapest Wellness & Conference Hotel egyedülálló szolgáltatása a szálloda jacht- és hajókikötője. Egyedi és exkluzív hajókirándulásaink, hajósvárosnézés, motorosjacht programjaink az üzleti és családi élet eseményeit feledhetetlen élménnyé varázsolják.

Üzleti- és tudományos konferenciák, találkozók, szemináriumok, tanfolyamok lebonyolítására, továbbá bankettek, nagyobb családi rendezvények befogadására négy, egyenként 80-100 fős, szekcionálható konferenciaterem áll rendelkezésre. A helyiségek business-center céljait is szolgáló korszerű audio-vizuális eszközökkel és tolmácskészülékekkel várják az üzleti és családi rendezvényeket.

Szobaszám

Szobatípus

Ár

63

Kétágyas

5

ApartmanTérkép - Holiday Beach Budapest**** Wellness & Conference Hotel - 1039 BUDAPEST, Piroska u. 3-5.


Map - Holiday Beach Budapest**** Wellness & Conference Hotel - 1039 BUDAPEST, Piroska u. 3-5.


Karte - Holiday Beach Budapest**** Wellness & Conference Hotel - 1039 BUDAPEST, Piroska u. 3-5.2023. február 8. szerda - 01:36:56