Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.

Cím: 4200 Hajdúszoboszló, Mátyás király sétány 25.
Email: info@hotelsilver.hu
Web: Gyógy- Wellness- és Konferencia szálloda
Web: Silver Major
Web: Szobák
Web: AKCIÓS ÜNNEPI AJÁNLATOK
Web: SZOBAÁRAK / ONLINE FOGLALÁS
Tel: (20) 390-8017, (52) 363-811 Fax: (52) 362-639

Egyéb információ:

A Hotel Silver Hajdúszoboszlón, a világszerte gyógyvízéről híres kelet-magyarországi fürdőváros szálloda negyedében, a Városi fürdő és az Aquapark szomszédságában található.
A város a híres Hortobágyi Puszta szélén, Budapesttől 202 km-re, Debrecentől 20 km-re helyezkedik el.
A szálloda két épületből áll (Főépület és Új épület), amelyek egymással szemben, a Mátyás király sétány két oldalán helyezkednek el. A szálloda kapacitása: 170 klimatizált szoba. Az Újépületben információs portaszolgálat van, a be- és kijelentkezés a Főépületi recepción történik.
A Főépületben étterem, drinkbár, a teraszon grillterasz és vízibár, az Új épületrészben presszó ill. medenceparti strandbár áll rendelkezésre. Fontos tudni, hogy a két épület között nincs fedett átjáró, a vendégek az étkezéseket a Főépületi étteremben vehetik igénybe.
Mindkét épületrész rendelkezik saját fürdőrészleggel, és a vendégek mindkét létesítményt egyaránt igénybe vehetik. Wellness-részleg mindkét oldalon van de a gyógykezelések a Főépületi Terápián vehetők igénybe.
Szolgáltatások: gyermekeknek - megfelelő számú érdeklődő esetén játszóházi foglalkozások, szobaszerviz, gyógykezelés, vitál-masszázs, csontkovács, svéd masszázs, testkozmetika, aromaterápiás kezelések, sókamra, fodrászat, manikűr, pedikűr, kozmetika, szolárium, játékgépek, nyerőgépek, mosoda, őrzött parkoló, mélygarázs (kamerával és kártyás beléptető rendszerrel működő, zárt parkoló). A közös helységekben (hall, bár) wireless-internet elérési lehetőség van.

Fekvés: Nyugodt

Gyermek kedvezmény: 100 % 3 év alatt

Gyermek kedvezmény: 50 % 12 év alatt

Tolókocsival látogatható szobák száma: 2 db

Nyitva tartás szezonban: I.01.-XII.31.: 0-24h

Elfogadott hitelkártyák: AMEX, VISA, EC-MC

Parkoló: 85 db

Buszparkoló: 2 db

Garage: 28 db

Távolság vízparttól: 400 m ()

Konferenciaterem: 6 db

Legkisebb konferenciaterem: 10 fő

Legnagyobb konferenciaterem: 200 fő

Idegenforgalmi adó: 410 HUF

Szobaszám

Szobatípus

Ár

145

Kétágyas

25

ApartmanTérkép - Hotel Silver****superior Gyógy- Wellness- és Konferencia szálloda - 4200 Hajdúszoboszló, Mátyás király sétány 25.


Map - Hotel Silver****superior Gyógy- Wellness- és Konferencia szálloda - 4200 Hajdúszoboszló, Mátyás király sétány 25.


Karte - Hotel Silver****superior Gyógy- Wellness- és Konferencia szálloda - 4200 Hajdúszoboszló, Mátyás király sétány 25.2023. március 28. kedd - 01:23:24