Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.

Cím: 8380 Hévíz, Dr. Schulhof Vilmos sétány 1.
Email: hotel@spaheviz.hu
Web: Hotel Spa Hévíz
Web: Szent András Kórház
Web: NTAK regisztrációs szám: SZ19000961
Tel: (83) 501-700/204

Egyéb információ:

A Hévízi Gyógytó a világ legnagyobb vulkanikus eredetű, tőzegiszapos, biológiailag is aktív, természetes termáltava. A gyógyító erejű, 4,4 hektár nagyságú, 38 méter forrásmélységű tavat ásványi anyagokban gazdag források táplálják, amelyek bőséges vízhozamának - 410 l/másodperc - köszönhetően a víz háromnaponta teljesen kicserélődik. A tó vízhőmérséklete - amelyet geotermikus energia melegít - télen nem csökken 22 °C alá, nyáron eléri a 35-38 °C-t. Az átlagosan 30,7 °C vízhőmérséklet az ember hőháztartását nem befolyásolja, a beteget nyugodttá és frissé teszi. A tavat körülölelő 33,9 hektáros erdő véd a széltől, a szüntelenül párolgó víz tisztítja a levegőt, így a fürdőzők számára por és allergénszegény környezetben való pihenést tesz lehetővé, szolgálva a munkában megfáradt ember testi és lelki felüdülését. A kívánt gyógyhatás elérése érdekében a vízben alkalmanként 20-30 percet ajánlott fürdeni, majd legalább félórás pihenések megtartásával naponta összesen 1-1,5 óra ajánlott a vízben tartózkodásra.

Reumakórház:
A hét medencével, köztük gyógymedencével, ülő- és élményfürdővel, súlyfürdővel, gyógytorna-medencével és pezsgőfürdővel üzemelő Terápiás Centrum az év 365 napján nyitva tart, így vendégeink bármikor élvezhetik az egyedülálló hévízi gyógyvíz természetes, jótékony hatását. Medencéink funkciótól függően kellemes, 32-38 °C hőmérsékletű gyógyvízzel várják a látogatókat. A Terápiás Centrumban a fizioterápiás kezelések teljes tárháza vehető igénybe. A Szent András Reumakórház fejlett diagnosztikai eszközökkel rendelkezik (teljes körű laborszolgáltatás, ODM, ultrahang diagnosztika, ezen belül modern szívultrahang, EKG, digitális radiológia, stb.), továbbá intézményünkben különböző területeken - köztük a belgyógyászat, neurológia, ortopédia, urológia, bőrgyógyászat stb. - működik szakorvosi ellátás és elérhetők a gyógyászati konzíliumi lehetőségek is.
Javallatok:
A kúra gyógyászati javallatai a mozgásszervi megbetegedések széles spektrumát ölelik fel: előnyösen alkalmazható reumatikus mozgásszervi megbetegedések, csontritkulás, degeneratív (kopásos) gerinc-/ízületi megbetegedések, Bechterew-kór, gyulladásos ízületi betegségek idült szakaszában, sérülések és mozgásszervi műtétek utókezelésére továbbá lágyrész-reuma, másodlagos ízületi betegségek, krónikus, perifériás, az idegrendszerhez kapcsolódó, mechanikai okokra visszavezethető panaszok, ízületi operációk elô- és utókezelése, porckorong műtéteket követő, krónikus, nőgyógyászati betegségek kezelésére.
Ellenjavallatok:
Nem javasolt fertőző betegségek, rosszindulatú daganatok, szívelégtelenség, keringési zavar, trombózis és egyéb más vérképzőszervi betegségek, asztma, magas vérnyomás és terhesség esetén.

Elfogadott hitelkártyák: Mastercard, EuroCard, AMEX, VISA

Parkoló: 50 db

Buszparkoló: 4 db

Szobaszám

Szobatípus

Ár

54

KétágyasTérkép - Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház - 8380 Hévíz, Dr. Schulhof Vilmos sétány 1.


Map - Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház - 8380 Hévíz, Dr. Schulhof Vilmos sétány 1.


Karte - Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház - 8380 Hévíz, Dr. Schulhof Vilmos sétány 1.2024. április 21. vasárnap - 10:20:22