Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.

Cím: 9970 Szentgotthárd, Mátyás király u. 10.
Email: mail@vendvidek.hu
Web: vendvidek.hu
Web: szobák
Tel: (30) 238-2612 T/F: (94) 381-353

Egyéb információ:

Vendvidék Kapuja Vendégház Szentgotthárdon, az Őrség kapujában, az osztrák-magyar államhatártól 3 km-re található. Zöldövezetben terül el, de mégis a városközponthoz közel, így ideális családok, baráti társaságok vagy akár átutazó vándorok részére is. Vendégeink kényelmét négy darab duplaágyas, pótágyazható, egymástól elkülönült, saját fürdőszobás lakrész, valamint egy kétszobás apartman biztosítja. A lakótér kialakításakor törekedtünk vendégeink minden igényét kielégíteni, így minden szobánkban színes televízió található, központi fűtés gondoskodik a hideg időszakban a melegről, illetve három teljesen felszerelt konyha tartozik hozzájuk.

Udvarunkban lehetőség nyílik szalonnasütésre, grillezésre, valamint zárt parkolóban térítésmentesen helyezhetik el gépkocsijukat.

Vendégházunk kiváló kiindulópontja az őrségi és vendvidéki kirándulásoknak, túrázásoknak, a közelben található a Rábán a kenu-kikötő, de csak pár perc sétára van tőlünk az St. Gotthard Thermal & Wellness élményfürdő is, mely az őszi-téli időszakban is kellemes kikapcsolódást nyújt.

Vendégeink figyelmébe ajánljuk a Hársas tavat is, ahol a horgászat és strandolás szerelmesei megtalálhatják a számukra kedvező kikapcsolódást.

Fekvés: Nyugodt

Gyermek kedvezmény: 100 % 4 év alatt

Gyermek kedvezmény: 50 % 14 év alatt

Parkoló: 6 db

Idegenforgalmi adó: 500 HUF

Szobaszám

Szobatípus

Ár

3

Kétágyas

5

Pótágy

2500 HUF

1

ApartmanTérkép - Vendvidék Kapuja Vendégház - 9970 Szentgotthárd, Mátyás király u. 10.


Map - Vendvidék Kapuja Vendégház - 9970 Szentgotthárd, Mátyás király u. 10.


Karte - Vendvidék Kapuja Vendégház - 9970 Szentgotthárd, Mátyás király u. 10.2023. március 30. csütörtök - 04:47:17