Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.

Úticélok:
BALATON, BUDAPEST, TISZA-TÓ, Balatonfüred, Bükfürdő, Debrecen, Eger, Gyula, Hajdúszoboszló, Hévíz, Hollókő, Keszthely, Miskolctapolca - Lillafüred, Pécs, Szeged, Siófok, Tihany, Visegrád, Zalakaros

Válogasson kedvére a hotelek, panziók, kempingek és kastélyszállók között. Találja meg térképünkön a látnivalókat, múzeumokat, tanösvényeket, nemzeti parkokat. Ismerkedjen a falusi turizmus hangulatának varázsával, derítse fel a hazai borutak lehetséges állomásait, vagy a helyi lovaglási lehetőségeket.

Magyarország, 2021. január 28., csütörtök - március 28., vasárnap
Hóvirágok ünnepe


Bár idén az Alcsúti Arborétum is zárva tart, a természetet ez nem állítja meg. Februárban búcsúzik a tél, megjelenik a tavasz egyik első hírnöke. A csodálatos látványt keltő, két és fél hektáron elterülő hófehér virágmező fogadja a látogatókat, amely egyedülálló az országban. Ha az arborétumban nincs is lehetőségünk megcsodálni a hét hóvirágfaj huszonnégy fajtáját, érdemes nyitott szemmel járni a közeli erdőkben, ahol kis szerencsével hóvirágmezőre bukkanhatunk.


Moha, 2021. január 28., csütörtök - február 28., vasárnap
Mohai tikverőzés


Húshagyó kedden maskarába öltözött fiatalok téltemető felvonulása a falu utcáin! 2021-ben csak virtuálisan, de 2022-ben ismét élőben!A maskarába öltözött csoport végigjárja a település házait, hangosan kiáltva mindenkit bekormoznak, legfőképp a fiatal lányokat, asszonyokat. A háziaktól cserébe tojást, kolbászt kapnak, megvendégelik őket.


Budapest, 2020. december 18., péntek - 20201. április 30 . péntek
Középpontban a középkor 5.0


Az év legérdekesebb régészeti leleteit mutatják be a Vármúzeumban, ahol arra a kérdésre is keresik a választ, az egyik kiemelt lelet, egy középkori kútba dobott lócsontváz esetében, hogy vajon hogyan, s miért "gyömöszölhettek" bele a 15-16. században egy ilyen nagy állattetemet egy 180 cm átmérőjű kútba...


Budapest, 2020. december 18., péntek - 2021. április 30., péntek
Kifordítva. Bábtechnikai kulisszatitkok


AMilyen bábtípusok vannak? Mi az a gapit? Láttak már stucnit? Virtuális kiállításunkat a pécsi Kifordítva. Mesés bábtechnikák című időszaki tárlatunk és az Egy bőröndnyi báb. Papírbábszínházi foglalkoztató című kiadványunk alapján állítottuk össze..


Zalaegerszeg, 2020. december 18. péntek - 2021. április 30., péntek
Pásztorélet és fafaragás


A pásztorok általában a falu legszegényebb rétegéhez tartoztak, külső szálláshelyük és felszerelésük a legegyszerűbbekre szorítkozott. Használati tárgyaikat, a ruháik és a főzéshez való edényeik kivételével, többnyire maguk készítették.
Irány Magyarország!


Welcome to Hungary!


Willkommen in Ungarn!2021. February 25. Thursday - 17:09:46