Nyereményjáték Oldalunkon nyereményjáték indult, amelynek keretében minden hónapban kisorsolunk egy 2fő/2éjszakás wellness hétvégét azok között, akik a honlapunkon keresztül foglalják le szállásukat.
Részletek >>>
Ajánlatkérés több szállás- helytől egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.
Dél-Alföld / Bács-Kiskun megye

Népszerű úticélok még a régióban:
Szeged, Békéscsaba, Gyula, Hódmezővásárhely, Kecskemét, Baja, Bugac, Kalocsa, Makó, Ópusztaszer, Orosháza, Akasztó, Bácsalmás, Battonya, Békés

Kalocsa
 Kalocsán:   Szállás - Látnivaló - Wellness, Spa - Szolgáltatás - Konferencia-helyszín - SZÉP-kártya elfogadóhely

Kalocsai Porcelán Manufaktúra

Cím: 6300 Kalocsa, Malatin tér 5. -  térkép
Email: porcelanfesto@t-online.hu
Web: www.kalocsaiporcelan.hu
Tel: (78) 462-017


 

Csoportos kedvezmény: 400 HUF

Nyitva tartás szezonban: H:-P: 08-17h, Szo: 10-14h, V: előre bejelentett csoportoknak

Belépő: 500 HUF

Egyéb információ:

Köszönjük érdeklődését cégünk iránt, és ezúton szeretnénk meghívni Önt egy rövid üzemlátogatásra. A porcelánfestő üzemet 1971-ben alapították, azóta arra törekszünk, hogy magas színvonalon ötvözzük Kalocsa és környéke több száz éves, világhírű, színpompás népművészetének legnemesebb hagyományait a porcelánfestés művészetével. A Manufaktúrát 1992-ben privatizálták, tulajdonosai a dolgozók. A festés mellet, 1996-óta foglalkozunk porcelángyártással is, mára a fehér porcelántermékek jelentős része is Manufaktúránkban készül.
Jelenleg mintegy 200 különféle kézzel festett készletet és díszműárut kínálunk vásárlóinknak, valamint szívesen vállaljuk egyedi minták festését is. Termékeink nemcsak életünk jeles napjait varázsolják ünnepivé, hanem mindennapi használatra is kiválóan alkalmasak.
A Kalocsai Porcelánfestő Manufaktúrában a látogatók figyelemmel kísérhetik a gyártás minden folyamatát, a porcelánöntéstől az égetőkemencéig. Vendégeink átélhetik, ahogyan a sokszínű kalocsai népművészeti motívumok életre kelnek a festőasszonyok finom ecsetvonásai nyomán. A látogatóknak a manufaktúra szakemberei engednek betekintést a porcelánfestés mesterfogásaiba.
Az üzemlátogatás időtartama kb. 30 - 45 perc, ami magában foglalja a porcelánöntés, tisztítás, mázazás folyamatának bemutatását, a porcelánfestés, égetőkemencék és a bemutató terem megtekintését. A látogatás végén vendégeink kedvező gyári áron vásárolhatnak termékeinkből a bemutató termünkben. Az üzemben magyar, angol, német és olasz nyelvű idegenvezetést biztosítunk.
Megközelíthetőség: Budapesttől Kalocsa 120 km-re fekszik az 51-es főút mentén, az üzem Kalocsa központjában található, közvetlenül a főút mellett, a buszpályaudvarral szemben.


Kalocsai Porcelán Manufaktúra - Kalocsa (Látnivaló: Múzeum)


Kalocsai Porcelán Manufaktúra - Hungary - Kalocsa (Sight: Museum)


Kalocsai Porcelán Manufaktúra - Ungarn - Kalocsa (Sehenswürdigkeit: Museum)


Kuponvásárlási szolgáltatásunkkal kapcsolatos gyakori kérdések válaszait (FAQ) itt találja

2015. április 28. kedd - 21:45:35