Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.

Úticélok:
BALATON, BUDAPEST, TISZA-TÓ, Balatonfüred, Bükfürdő, Debrecen, Eger, Gyula, Hajdúszoboszló, Hévíz, Hollókő, Keszthely, Miskolctapolca - Lillafüred, Pécs, Szeged, Siófok, Tihany, Visegrád, Zalakaros

Válogasson kedvére a hotelek, panziók, kempingek és kastélyszállók között. Találja meg térképünkön a látnivalókat, múzeumokat, tanösvényeket, nemzeti parkokat. Ismerkedjen a falusi turizmus hangulatának varázsával, derítse fel a hazai borutak lehetséges állomásait, vagy a helyi lovaglási lehetőségeket.

Magyarország, 2021. március 22., hétfő - április 22., csütörtök
Online óra a halakról


A tervbe vett pontyboncolás elmaradt, Gazsi jó egészségnek örvend. A Halak Napja alkalmából tartott online órán sok más érdekesség kiderült a halakról, például, hogy hogy bírják a 4 fokos Dunát. A a Komárom-Esztergom Megyei Horgászegyesületek Szövetsége (KEMHESZ) szokásos tanórája ezúttal az online térbe költözött!


Budapest, 2021. március 1., hétfő - március 31., szerda
Március témája: a hely


A Magyar Nemzeti Múzeumban márciusban a fizikai hely köré szerveződnek a múzeum témái. 
A tér használatának ókori és jelenkori módozatai, egyes helyek emlékének, nevének megőrzése vagy éppen átírásának, kiradírozásának szándéka számos izgalmat tartogat. Miben különböznek az ünnepi és mindennapi helyek, emlékezetre méltó és csak emlékekben őrzött terek? Kiderül, hogyan elevenednek meg a régész, történész, művészettörténész és restaurátor szakemberek írásaiban.


Aggtelek, 2021.március 22., hétfő - április 22., csütörtök
Alig ismert barlangok Aggtelek környékén


A Március a barlangok hónapja, így olvassunk az Aggteleki Nemzeti Park Területén található, de kevéssé ismert barlangokról!
Irány Magyarország!


Welcome to Hungary!


Willkommen in Ungarn!2021. április 16. péntek - 16:32:04