Ajánlatkérés több szállástól egyszerre:
A listát a gombok használatával állíthatja össze.

Úticélok:
BALATON, BUDAPEST, TISZA-TÓ, Balatonfüred, Bükfürdő, Debrecen, Eger, Gyula, Hajdúszoboszló, Hévíz, Hollókő, Keszthely, Miskolctapolca - Lillafüred, Pécs, Szeged, Siófok, Tihany, Visegrád, Zalakaros

Válogasson kedvére a hotelek, panziók, kempingek és kastélyszállók között. Találja meg térképünkön a látnivalókat, múzeumokat, tanösvényeket, nemzeti parkokat. Ismerkedjen a falusi turizmus hangulatának varázsával, derítse fel a hazai borutak lehetséges állomásait, vagy a helyi lovaglási lehetőségeket.

Somogyvámos, 2020. március 16., hétfő - március 21., szombat
Zöldülj velünk! - Öko- és kertészeti napok a Krisna-völgyben


Szereted a természetet, a friss, „élő” zöldségeket és gyümölcsöket? Fontos számodra a környezeted megóvása? Szeretnél tiszta és természetes alapanyagokat használni a háztartásodban?

Ha igen, látogass el Somogyvámosra ezen a héten! Szakavatott kertészeink, botanikusaink és öko kencék világában jártas szakértőink várnak lebilincselő, az aktuális helyszín megtekintésével egybekötött előadásaikkal.


Abádszalók, 2020. március 14., szombat
Tiszator Böllérfesztivál Abádszalókon


Idén XIV. alkalommal várunk mindenkit szeretettel Abádszalókra a Füzes Campingbe. Lesz minden ami szemnek szájnak az ingere, isteni disznótoros finomságok, jó hangulat, népzenei és néptáncos fellépők, pogácsa és pálinka verseny, kirakodó vásár és még sorolhatnánk...


Kiskunhalas, 2020. március 15. vasárnap
XII. Magyarok Vására Kiskunhalason


Több, mint 200 kézműves válogatott termékeivel és egész napos programokkal várják az érdeklődőket Kiskunhalason, ahol a piactéren a megemlékezések után székely mesemondó és tamburazenekar szórakoztatja a vendégket, és fellépnek a helyi néptáncegyüttesek és népdalkörök is.


Alcsútdoboz, 2020. február 22. szombat - március 22., vasárnap
Hóvirágünnep az Alcsúti Arborétumban


Csodálatos látványban lehet része az Alcsúti Arborétumba látogatóknak: két és fél hektáron elterülő hófehér hóvirágok fogadják a látogatókat. Összesen hét hóvirágfaj huszonnégy fajtájában nyújtanak látványosságot az ide látogatók számára.
2020. február 22-től előreláthatólag március közepéig várják a látogatókat hétköznap 10:00 – 17:00 óráig, szombaton és vasárnap pedig hosszított nyitvatartással, 10:00-18:00-ig!


Hortobágy, 2020. március 14., szombat
Karikás ostorral a szabadságért


Ismerkedjen meg az 1848-49-es forradalom és szabadságharcban harcoló betyárok és szabadcsapatok jelentőségével! Ismerje meg, az általuk használt fegyvereket, a fokost, botot, pisztolyt, kardot és a karikás ostort, valamint azok használatát. A Hortobágyi Csárda mellett 14órától a Körösök Völgye Vitézi Bandérium betyárjait láthatják a csárdakertben, akik bemutatják a letűnt betyárromantika szebb pillanatait.
Irány Magyarország!


Welcome to Hungary!


Willkommen in Ungarn!2020. március 28. szombat - 19:09:06